پیشتازی ساعتهای هوشمند در مقابل ساعتهای سوئیسی
ساعتهای هوشمند از زمان عرضه به بازار، مسیر پر فراز و نشیبی را طی کردهاند اما این دستگاههای الکترونیکی همچنان وابستگی زیادی به گوشیهای هوشمند دارند، اکثر آنها زیبای ظاهری چندانی ندارند، عملکرد باتری آنها ضعیف است و حتی برخی از افراد معتقدند هنوز عملکرد و قابلیت ویژهای در این دستگاههای هوشمند وجود ندارد که بتواند عاملی برای ترغیب خریداران باشد.
با در نظر گرفتن تمامی این نقاط ضعف، بدنیست بدانید میزان فروش ساعتهای هوشمند در پایان سال 2015 از میزان فروش ساعتهای سوئیسی پیشی گرفته است. بر اساس گزارش Strategy Analytics، در سهماهه چهارم سال 2015 میلادی چیزی در حدود 8.1 میلیون ساعت هوشمند به فروش رسیده است. این در حالی است که تعداد فروش ساعتهای سوئیسی در مدت مشابه به 7.9 میلیون میرسد. این اولینباری است که میزان فروش ساعتهای هوشمند از ساعتهای سوئیسی پیشی گرفته است.
از تحلیل منتشر شده میتوان دو نکته برداشت کرد. اول اینکه تقاضای زیادی برای ساعتهای هوشمند (در مقایسه با ساعتهای سنتی) در بازار وجود دارد که این با درنظر گرفتن نو بودن تکنولوژی این دستگاههای الکترونیکی، قابل توجه است. دوم اینکه اپل را باید مالک بازار ساعتهای هوشمند دانشت. بر اساس آمار منتشر شده در این گزارش، اپل 63 درصد از مجموع فروش ساعتهای هوشمند را در سه ماهه چهارم سال 2015 به خود اختصاص داده و این در حالی است که نزدیکترین رقیب این شرکت یعنی سامسونگ تنها موفق شده 16 درصد از سهم بازار را به دست آورد. روی هم رفته، از هر 10 ساعت به فروش رسیده در سهماهه پایانی سال 2015، هشت عدد از آنها از برند سامسونگ یا اپل بوده است.
در زمینه دستگاههای الکترونیکی پوشیدنی، فیتبیت موفق شده با عرضه مجموعهای از گجتهای ویژه بهمنظور رهگیری فعالیتهای بدنی و ورزشی در صدر قرارگیرد اما بر اساس گزارش IDC، این شرایط نیز به زودی به نفع اپل تغییر خواهد کرد.
منبع : آی تی ایران