تکنولوژی

پتنت جدید مایکروسافت جک هدفون را نجات می‌دهد

از آنجایی که بزرگترین تولیدکنندگان اسمارت‌فون از جمله اپل، موتورولا و گوگل پورت هدفون را از روی گوشی‌های جدید خود حذف کرده‌اند، به‌نظر می‌رسد تا چند وقت دیگر شاهد حذف این جک 3.5 میلی‌متری از محصولات دیگر شرکت‌ها نیز خواهیم بود. با این حال پتنت جدیدی که در این زمینه به ثبت رسیده نه‌تنها می‌تواند از حذف این جک در اسمارت‌فون‌های جدید جلوگیری کند، بلکه ممکن است شرکت‌هایی که این جک را به‌طور کامل از روی اسمارت‌فون های خود حذف کرده‌اند هم به استفاده مجدد از این پورت علاقه‌مند شوند.

این پتنت که سال 2016 توسط مایکروسافت به‌ ثبت رسیده، در حالت عادی هیچ برآمدگی در بدنه گوشی به‌وجود نمی‌آورد و به لطف ماهیت انعطاف‌پذیر آن، هنگامی که هدفون وارد گوشی می‌شود، پورت به سمت بیرون برآمده می‌شود و پس از خروج هدفون، دوباره به حالت اولیه خود باز می گردد. جک های 3.5 میلی‌متری هدفون که امروزه در اسمارت‌فون‌ها و تبلت‌ها به‌کارگرفته می‌شوند، فضای زیادی را در داخل بدنه گوشی اشغال می‌کنند اما این نوع پورت از آنجایی که هنگام استفاده به سمت بیرون باز می‌شود، دیگر همانند گذشته فضایی را در داخل دستگاه اشغال نمی‌کند و تولیدکنندگان اسمارت‌فون می‌توانند با خیال راحت گوشی های خود را باریک تر تولید کنند و فضایی که در گذشته به جک هدفون اختصاص داده می‌شد را به باتری بزرگ‌تر اختصاص دهند. اشغال فضای قابل توجه در داخل بدنه گوشی و جلوگیری از باریک‌ترین کردن قطر دستگاه، دلایل اصلی تولیدکنندگان برای حذف پورت هدفون از روی اسمارت‌فون‌ها هستند.

از آنجایی که این پورت زمانی که از آن استفاده نمی‌شود به‌حالت صاف و بدون برآمدگی در می‌آید، بنابراین دیگر سایز و ظاهر گوشی را تحت تاثیر قرار نمی‌دهد و تنها زمانی که جک هدفون وارد آن می‌شود، به سمت بیرون برآمده می‌شود.

در تصاویری که به همراه این پتنت به‌ثبت رسیده‌اند، نشان داده شده که در این پورت از نوعی ماده انعاطاف‌پذیر استفاده شده که قابل برآمده شدن و قابلیت بازگشت به حالت اولیه را هم دارد. در کل، با اینکه احتمال به‌کارگیری این پتنت در گوشی‌های امروزی بسیار کم است و مایکروسافت هم تولید اسمارت‌فون را به طور کامل متوقف کرده، اما با این حال چنین پتنتی نشان می‌دهد که هنوز هم راهی برای نجات جک 3.5 میلی‌متری هدفون جود دارد و ممکن است در گوشی‌های آینده هم شاهد تکنولوژی‌های مشابه پتنت مایکروسافت باشیم.

منبع : آی‌تی‌ایران

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا