خانه تجارت الكترونيكى ايجاد مىشود
دنياى اقتصاد – به منظور آشناسازى عمومى با داد و ستد اينترنتى و آموزشهاى مقدماتى تجارت در فضاى مجازى، راهاندازى مىشود.
به گزارش خبرنگار گروه كامپيوتر دنياى اقتصاد حميد بقايى رييس مركز فناورى اطلاعات سازمان فرهنگى هنرى شهردارى تهران در نشستى به منظور تشريح عملكرد فعاليتهاى اين مركز و همچنين توسعه مراكز فرهنگى فناورى اطلاعات گفت: نيمه سالجارى بود كه وعده راهاندازى صد مركز فرهنگى فناورى اطلاعات را داديم كه از اين تعداد 35مركز فعال شده و به همين تعداد نيز در اوايل سال آينده آغاز به كار خواهد كرد.
وى با اشاره به نحوه راهاندازى مراكز فرهنگى فناورى اطلاعات گفت: اين مراكز در مجموعههاى وابسته به سازمان فرهنگى هنرى شهردارى تهران و همچنين همكارى شهردارىهاى مناطق 22گانه در دست راهاندازى و اجرا هستند كه خانه انيميشن، خانه نرگس، خانه هنرگلها، مركز فرهنگى معلم، آزادى و لاله از آن جمله هستند.
بقايى در بخش ديگرى از صحبتهاى خود به ايجاد خانه تجارت الكترونيكى در سال آينده اشاره كرد و افزود: ما در حال ورود به عرصه تجارت مجازى هستيم و در اين زمينه نيز مراكز رسمى آموزشى هنوز فعال نشدهاند، از سوى ديگر ما معتقديم براى موفق شدن پروژههاى IT بايد آنها را عمومى كرد و به همين منظور سال آينده خانه تجارت الكترونيكى را راهاندازى مىكنيم.
رييس مركز IT سازمان فرهنگى هنرى شهردارى تهران ر خصوص اهداف راهاندازى خانه تجارت الكترونيكى گفت: فراهم ساختن امكانات داد و ستد اينترنتى و همچنين آموزشهاى مقدماتى تجارت الكترونيكى از جمله اهداف ايجاد اين مركز است.
وى گفت: به علت كمبود مراكز فرهنگى فناورى اطلاعات در شهردارىها سياست ما بر اين است كه با ايجاد اين مراكز خلاء موجود را پر كنيم.
به گفته وى با توجه به گسترش خدمات و سرويسهاى الكترونيكى، نياز به مراكز ارائه اين نوع از خدمات نيز افزايش يافته كه مراكز فرهنگى فناورى اطلاعات مىتوانند پاسخگوى بخشى از اين نيازها باشند.
برگزارى اينترنتى مراسم تحويل سال نو از ديگر طرحهاى مركز فناورى اطلاعات سازمان فرهنگى هنرى شهردارى تهران است كه به گفته بقايى اين مراسم به صورت زنده و با هماهنگىهاى انجام شده از حرم حضرت عبدالعظيم قابل دريافت خواهد بود.
وى مخاطبان عمده اين موضوع را ايرانىهاى مقيم خارج از كشور عنوان كرد.
پس از وى محمدرضا تقىزاده مدير امور مراكز، مركز IT سازمان فرهنگى هنرى به ارائه توضيحاتى در خصوص ايجاد مراكز فرهنگى فناورى اطلاعات پرداخت و گفت: توسعه خدمات فناورى اطلاعات و خدمات فرهنگى در سطح شهر، كاربردى كردن IT در زندگى، توسعه مراكز فرهنگى هنرى و تشكيل گروههاى اجتماعى در فضاى مجازى از جمله اهداف ايجاد اين مراكز هستند.