تکنولوژی

پایان عمر خودروهای بنزینی

محققان دانشگاه استنفورد آمریکا اعلام کردند که تا هشت سال آینده خودروهای بنزنی و گازوئیلی جایی در بین مصرف‌کنندگان نخواهند داشت.

به گزارش ایسنا، طبق بررسی‌های محققان دانشگاه “استنفورد”(Stanford) این موضوع به دلیل محدود شدن فعالیت‌های شرکت‌های نفتی و همچنین کاهش قیمت خودروهای برقی اجتناب‌ناپذیر خواهد بود.

در این تحقیق به این موضوع اشاره شده است که در دهه 2020 تا 2030 خودروهای الکتریکی خودران بیشترین حجم خودروهای در حال استفاده را به خود اختصاص خواهند داد و یافتن یک پمپ بنزین برای رانندگان خودروهای بنزینی تبدیل به یک چالش جدی خواهد شد.

علاوه بر چالش‌های زیست‌محیطی خودروهای بنزینی طول عمر آنها نیز یکی از موارد مورد بحث در این تحقیق بوده است.

به طور معمول و استاندارد یک خودروی بنزینی حداکثر برای طی کردن مسافتی در حدود 320 هزار کیلومتر طراحی می‌شود، در حالی که این مسافت در خودروهای الکتریکی یک میلیون و 600 هزار کیلومتر خواهد بود.

طبق پیش‌بینی‌های محققان دانشگاه استنفورد قیمت نفت در سال‌های آینده به بشکه‌ای 25 دلار خواهد رسید و بازارهای خرید و فروش خودرو به طور کامل متحول خواهند شد.

در این تحقیق آمده است: تا 10 سال آینده مطمئنا انسان‌ها به این نتیجه می‌رسند که خودروهای خودران ایمن‌تر و راحت‌تر هستند و به همین دلیل اقبال به خودروهای فعلی با کاهش شدیدی روبه‌رو خواهد شد.

“تونی سبا”(Tony Seba) محقق ارشد این تحقیق معتقد است آغاز این سقوط از دو الی سه سال آینده آغاز خواهد شد و با رشد و پیشرفت در فناوری‌های مربوط به خودروهای خودران، قیمت آنها به 20 الی 30 هزار دلار خواهد رسید و این یعنی پایان عصر فرمانروایی خودروهای بنزینی.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا