تکنولوژی

392 عنوان كتاب كودك در بانك اطلاعات كانون پرورش فكري‌

ايرنا: روابط عمومى‌كانون پرورش فكرى كودكان و نوجوانان اعلام كرد: 392 عنوان كتاب از مجموعه انتشارات اين كانون در بانك اطلاعاتى پايگاه اينترنتى معرفى شده است.

اين روابط عمومى‌افزود: نشانى پايگاه اينترنتى كانون www.kanonparvaresh.com است و كاربران مى‌توانند عنوان، مشخصات به همراه تصوير روى جلد هر يك از كتاب‌هاى منتشر شده طى سال‌هاى 1374 تا 1382 را در اين بخش مشاهده كنند.

اين اطلاعات عنوان كتاب، نام نويسنده، شاعر، تصويرگر، طراح روى جلد، گره سنى مخاطب، تاريخ چاپ اول، موضوع، شابك، شماره ديويى، قطع، تعداد صفحه، شمارگان، قيمت، چاپ به ساير زبان‌ها، برگردان به زبان‌هاى مختلف و خلاصه كتاب را شامل مى‌شود.

بانك اطلاعاتى كتاب به زودى اطلاعات تمامى‌كتاب‌ها و نشريات كانون پرورش فكرى را در اين بخش به علاقه‌مندان ارائه خواهد كرد.

امكان جست‌وجو براى يافتن كتاب‌هاى مورد نظر بر اساس نام كتاب، نويسنده، چاپ اول و موضوع از ديگر خدمات ارائه شده به كاربران اينترنت در اين بخش است.

كانون پرورش فكرى كودكان و نوجوانان از سال 1345 با چاپ كتاب كار انتشار كتاب براى كودكان را آغاز كرده و تاكنون بيش از يكهزار و 200 عنوان كتاب منتشر كرده است.

در زمان حاضر كانون با انتشار حدود 200 عنوان كتاب چاپ اول و تجديد چاپ در شمارگان چهار ميليون نسخه در سال از ناشران بزرگ كتاب كودك در كشور به شمار مى‌آيد.

مزايا و محدوديت‌هاى انتشار الكترونيكى كتاب بررسى شد

ايرنا: كارگاه آموزشى ايجاد سايت براى ناشران بايد و نبايدها يك شنبه هشتم آذر ماه همزمان با دوازدهمين دوره هفته كتاب با حضور ناشران و متخصصان نشر در خانه كتاب برگزار شد.

به گزارش روابط عمومى‌خانه كتاب، دكتر عضو هيات علمى‌دانشگاه و مركز اطلاع‌رسانى وزارت جهاد كشاورزى گفت: بحث نشر الكترونيكى همزمان با طرح شبكه اينترنتى در جهان مطرح شد و آمارها نشان مى‌دهد كه رويكرد دنيا به اينترنت در حال افزايش است.

وى جستجوى راحت، امكان استفاده از عكس و فيلم، راحتى انتشار و در دسترس بودن اطلاعات را از ويژگى‌هاى نشر الكترونيكى دانست.

كوشا درباره مزيت‌هاى سيستم جست‌وجو در نشر الكترونيكى گفت: معمولا نمايه‌هايى كه در انتهاى كتاب مى‌آيد خطى است و انعطاف لازم را ندارد اما در كتاب‌هاى اينترنتى همه فصل‌هاى كتاب قابل جست‌وجو است.

وى كاهش هزينه‌هاى چاپ، عدم نياز به فضاى فيزيكى براى انباركردن كتاب، ويرايش آسان، عدم نياز به توزيع و ارسال كتاب، سرعت بخشيدن به نشر، خريد يوسته، جلوگيرى از اتمام كتاب و فرصت انتشار عناوين بيشتر را از ديگر مزاياى انتشار الكترونيكى كتاب دانست.

دكتر كوشا گفت: فروش كتاب از طريق اينترنت با محدوديت‌هاى زمانى و مكانى چون نياز به كامپيوتر و اينترنت و نداشتن فهرستگان براى كتاب‌هاى اينترنتى روبه‌رو است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا