تکنولوژیفضا

ناسا برای حضور در مریخ با محیطی شبیه‌سازی‌شده ثبت‌نام می‌کند

اگر تا به حال به زندگی در مریخ و شرایط حضور در این سیاره فکر کرده‌اید، اکنون این فرصت برایتان فراهم شده تا چنین حسی را تجربه کنید. ناسا اخیرا از به‌کارگیری نیروهایی داوطلب برای حضور در ماموریتی یک ساله در محیطی شبیه‌سازی‌شده با شرایط مریخ بر روی زمین خبر داد.

این ماموریت به دانشمندان ناسا کمک می‌کند تا واکنش روانی یک شخص را نسبت به یک سال دوری و انزوا و همچنین انجام کارهای پراسترس مشاهده و بررسی کنند. نتیجه این تحقیق می‌تواند برای ماموریت‌های آینده در مریخ که در فاصله بسیار دوری نسبت به زمین قرار دارد، حائز اهمیت باشد.

این سازمان فضایی اعلام کرد که این سری از ماموریت‌های شبیه‌سازی‌شده تحت عنوان Crew Health and Performance Exploration Analog شناخته می‌شود که شامل سه ماموریت یک ساله با محیطی شبیه به آنچه در مریخ و ماه وجود دارد، می‌شود.

به گفته ناسا، این افراد در ماژولی به مساحت تقریبی 158 متر مربع واقع در مرکز فضایی جانسون حضور خواهند داشت و شرایط زندگی و کار آن‌ها نیز به گونه‌ای خواهد بود که گویی در سیاره مریخ مستقر هستند. همچنین در این ماموریت،  با چالش‌هایی همانند محدود بودن منابع و یا از کارافتادگی تجهیزات مواجه خواهند بود.

از دیگر برنامه‌های قابل ذکر در این ماموریت می‌توان به انجام کارهایی همانند پیاده‌روی فضایی شبیه‌سازی‌شده، تحقیقات علمی‌و کنترل ربات‌ها اشاره کرد. گریس داگلاس، از دانشمندان ناسا که در مرکز فضایی جانسون فعالیت می‌کند، معتقد است که ایجاد محیطی شبیه‌سازی‌شده برای دستیابی به اطلاعاتی در خصوص الزامات زندگی در سیاره مریخ بسیار ضروری است.

وی ادامه داد: این ماموریت به ما کمک می‌کند تا با چالش‌ها و شرایط فیزیکی و روحی فضانوردان در مریخ قبل از اعزام آنها به این سیاره آشنا شویم.

حال اگر خود را برای حضور در چنین ماموریتی یک ساله و شرایطی متفاوت آماده می‌بینید، می‌توانید درخواست خود را برای ناسا ارسال کنید. البته پیش‌نیازهای سخت‌گیرانه‌ای نیز از سوی این سازمان برای ثبت‌نام تعیین شده؛ برای نمونه متقاضیان می‌بایست یا شهروند آمریکا باشند یا مقیم دائم با سن 30 تا 55 سال و مسلط به زبان انگلیسی باشند..

همچنین متقاضیان می‌بایست از یک سابقه علمی‌نیز برخوردار باشند و دارای مدرک در یکی از رشته‌های تحصیلی STEM بوده یا دوره آموزش خلبانی را گذرانده باشند. ناگفته نماند که افراد سیگاری نیز اجازه حضور در این ماموریت را نخواهند داشت.

بدیهی است که در صورت داشتن شرایط فوق، وضعیت سلامت جسمی‌ و روانی متقاضیان نیز مورد بررسی قرار می‌گیرد. ناسا در این خصوص اعلام کرد که افراد واجد شرایط در مرحله پایانی، تحت ارزیابی‌های پزشکی، تست‌های روانشناسی و غربالگری روانپزشکی به منظور احراز صلاحیت آن‌ها برای حضور در این ماموریت طولانی‌مدت قرار می‌گیرند.

 

منبع
ِDigitaltrends

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا