گوگل

ثبت آدرس دیجیتالی برای موقعیت‌ها با «پلاس کدز» گوگل

طبق گفته گوگل، میلیاردها انسان در سراسر جهان دارای آدرس مشخصی نیستند و اگر هم داشته باشند، این آدرس‌ها دقیق نیست. این شرکت اما برای رفع این مشکل، سیست‌می‌به نام پلاس کدز (Plus Codes) را طراحی کرده که امکان ایجاد آدرس دیجیتالی را فراهم ‌می‌کند.

اگر شما نیز از کاربران گوگل مپ هستید، احتمالا ‌می‌دانید که ‌می‌توانید روی نقشه این شرکت، موقعیت خود را مشخص کرده و آن را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارید. حال پلاس کدز به منظور ارتقای این ویژگی، با استفاده از طول و عرض جغرافیایی موقعیت فرد، یک آدرس دیجیتال کوتاه را ایجاد ‌می‌کند.

درواقع، پلاس کدز اطلاعات دقیق‌تری را با لینکی کوتاه‌تر نسبت به لینک‌های طویل قدیمی، در اختیار کاربران قرار ‌می‌دهد. این شرکت برای نمونه، آدرس W2GJ+JQ, Johannesburg را ارائه داده که آدرس دیجیتالی دفتر گوگل در ژوهانسبورگ آفریقای جنوبی است.

حال اگر کاربری، آن را در گوگل مپ یا سرچ گوگل وارد کند، به این آدرس منتقل خواهد شد. به منظور دریافت یک پلاس کد برای یک موقعیت مکانی خاص، کاربر ‌می‌بایست گوگل مپ را روی کامپیوتر اجرا و روی محل مورد نظر کلیک کند.

در اینجا، یک پیام پاپ‌آپ کوچک در قسمت پایینی صفحه ظاهر خواهد شد. کاربر ‌می‌بایست روی این پیام کلیک کند تا اطلاعات بیشتری از این موقعیت مکانی در یک سایدبار نمایان شود. در این قسمت، پلاس کد آن موقعیت نیز مشاهده ‌می‌شود.

روی گوشی‌های موبایل نیز کاربر باید روی موقعیت مورد نظر، انگشت خود را برای چند لحظه نگه دارد تا پاپ‌آپ ظاهر شود. در اینجا پلاس کد ارائه خواهد شد.

نکته جالب توجه در خصوص پلاس کدز این است که هرچه موقعیت، دقیق‌تر انتخاب شود، پلاس کد نیز با جزییات بیشتری ارائه خواهد شد. برای مثال، پلاس کد موقعیت شرکت گوگل به طور دقیق‌تر بدین گونه نمایش داده ‌می‌شود: 5G5CW2GJ+JQ

همچنین این امکان وجود دارد تا کاربر چهار حرف اول را از این آدرس حذف کند و نام شهری را که موقعیت در آن واقع شده، اضافه کند که در این صورت، آدرس شرکت گوگل به شکل Johannesburg, W2GJ+JQ درخواهد آمد.

گفتنی است پلاس کدز برای اولین بار در سال 2015 عرضه و در ماه مه 2020، امکان استفاده راحت‌تر آن برای کاربران دستگاه‌های اندرویدی فراهم شد. گوگل اعلام کرد که اخیرا تغییراتی را در آن اعمال کرده که بیش از پیش قابل دسترسی و استفاده توسط کاربران باشد.

منبع
Mashable

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا