تکنولوژی

فروش کلگسی S4 در آمريکا از آيفون۵ پيشی گرفت

موبنا- آمارها نشان داده که میزان فروش گوشی Galaxy S4 برای نخستین بار در آمریکا از آی‌فون 5 بیشتر شده است.

در طول سه ماهه ابتدایی سال 2013 میزان فروش گوشی‌های سامسونگ نسبت به قبلا بی‌سابقه بود تا آنجا که در طول ماه گذشته میزان فروش جدیدترین گوشی سامسونگ از آی‌فون اپل در آمریکا بیشتر شد و از چهار اپراتور بزرگ این کشور، سه اپراتور این موضوع را تایید کرده‌اند.

بر اساس این گزارش، ورایزون، اسپرینت و تی‌موبایل اعلام کردند که در طول ماه گذشته میزان فروش Galaxy S4 از آی‌فون بیشتر شده و تنها شرکت AT&T که سال‌ها فروشنده انحصاری گوشی آی‌فون در آمریکا به شمار می‌رفت میزان فروش گوشی آی‌فون 5 را بیش از این گوشی سامسونگ اعلام کرده است.

گفته می‌شود کاربران گوشی آی‌فون به شدت در مورد به روزرسانی نسخه جدید iOS به اپل اعتراض کرده‌اند زیرا نسخه قبلی این سیستم‌عامل خیلی به روز نشده بود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا