خانواده آی تی را مانند حزبالله حمايت کنيد
ایلنا- خانواده IT بيش از 4 ميليون نفر در كشور را تشكيل ميدهند كه دولت بايد اين خانواده را مانند حزب الله لبنان در نظر بگيرد و از آنها حمايت كند.
احمد افقهي، عضو شوراي انتظامي سازمان نظام صنفي رايانهاي با بیان مطلب فوق افزود: سازمان نظام صنفي رايانهاي بودجهاي براي حمايت شركهاي سختافزاري و نرمافزاري در ورود به نمايشگاههايي چون جيتكس ندارد و اين مسئوليت دولت است كه بخواهد از شركتهايي كه محصولي براي عرضه دارند حمايت كند.
وي، با تاكيد بر اين كه دولت تنها از حزب الله لبنان حمايت ميكند، خاطرنشان كرد: خانواده IT بيش از 4 ميليون نفر در كشور را تشكيل ميدهند كه دولت اين خانواده را يك حزب الله در نظر بگيرد و از آنها حمايت كند.
افقهي، با اشاره به كمكهاي دولت به كشورهاي خارجي، يادآور شد: دولت بخش خصوصي را يكي از منابع كمكهاي خارجي در نظر بگيرد.
وي، سرمايهگذاري در نمايشگاهي مانند جيتكس را براي اكثر شركته غيرممكن بر شمرد و تصريح كرد: دولت بايد بودجه در اختيار شركتها قرار دهد تا شركتها بتوانند در خارج از كشور به توسعه فعاليت خود بپردازند.
افقهي، با تاكيد بر اينكه حمايت دولت تنها ميتواند در توسعه صادرات ما موثر واقع شود، با اشاره به سياست دوره نخست وزيري ميرحسين موسوي كه اجازه صدور فرشهاي دستباف به خارج از كشور لغو شد، گفت: آن زمان آقاي موسوي معتقد بود كه ماحصل دسترنج زنان قاليباف كشور ما نبايد به كشورهاي غربي برود تا آنها روي اين فرشها برقصند و همين سياست ساليان سال به بزرگترين منبع درآمد غيرنفتي ايران ضرر هنگفتي زد،
در حال حاضر نيز اين چنين است، اگر دولت از صادركنندگان فناوري اطلاعات و فعالان اين حوزه حمايت نكند، ضرر جبران ناپذيري در اين عرصه به كل كشور وارد خواهد شد.
عضو شوراي انتظامي سازمان نظام صنفي رايانهاي، با تاكيد بر اينكه IT در دنيا بر مبناي نمايشگاه و بازاريابي ميگردد و بسياري از كشورها تسهيلات ويژهاي را در اختيار شركتهاي فعال در اين عرصه براي ورود به بازارهاي بينالمللي ميگذارند، گفت
وزارت بازرگاني در دولت گذشته به برخي نمايشگاهها تسهيلات ميداد، اما در دولت جديد اين سياست برداشته شد.
وي با اعتقاد بر اينكه فروش شركتها ايجاد اشتغال ميكند، در خصوص حضور بازديدكنندههاي ايراني در نمايشگاه جيتكس، گفت: در كشوري كه 80 درصد بودجه آن دولتي است، رونق اقتصادي بدون حمايت دولت امكان پذير نخواهد بود.
وي ، افزود: دولت با عدم پرداخت مطالبات بخش خصوصي اين شركتها را ورشكست ميكند.
افقهي، با بيان اين كه ضعف مديريت از گذشته تا به حال در كشور ما وجود دارد، اظهارداشت: اگر كشور ما داراي نظام سرمايهداري است بايد قوانيني چون عرضه، تقاضا، سود، بازار و توليد در آن اجرا شود، اما در حال حاضر در كشور ما نوع حاكميت و بهرهوري مشخص نشده است.