ناهارتایم، سفارش آنلاین غذای شرکتی
هدف این استارتآپ مدیریت فرایند سفارش غذای متنوع و باکیفیت برای شرکتهاست
تامین غذا برای کارمندان، یکی از چالشهای بزرگ شرکتهاست. زیرا تهیه یک برنامه غذایی که متناسب با سلیقه کارمندان و بودجه شرکت بوده و در عین حال هم کیفیت لازم را داشته باشد، برای مدیران شرکت سخت است.
حتی شرکتهایی که تأمین غذا را به کارمندان واگذار کردهاند، مشکلات دیگری از جمله بینظمی در ساعت ناهار، تردد زیاد پیکهای حامل غذا در شرکت و … دارند. در این میان هم کارمندان معمولاً وقت زیادی را برای پیدا کردن رستوران با قیمت مناسب، صرف میکنند.
گروهی از نیروهای متخصص در استارتآپ سفارش آنلاین غذای دلینو متوجه مشکل کارمند و پرسنل شرکتها در سفارش غذا شدند و راهحلی برای آن پیدا کردند. نام این سرویس جدید «ناهارتایم» است و موضوع فعالیت آن مدیریت فرایند سفارش غذای متنوع و باکیفیت برای شرکتها است.
ایده راهاندازی «ناهارتایم»
فرزین فدامین، یکی از بنیانگذاران و مدیر محصول «ناهارتایم» درباره شکلگیری ایده آن میگوید: با توجه به تجربه دلینو و پیش از آن فودیران، تیم به خوبی با دغدغه و چالشهای کاربران برای تامین غذا آشنا بود. وی افزود: بعد از مدتی متوجه شدیم نیازهای پرسنل شرکت و پلتفرم های سفارش آنلاین، خیلی متفاوت است. در واقع، پلتفرمهای موجود نمیتواند تقاضای این بخش از بازار را به خوبی تأمین کند. کارمندان زمان زیادی برای سفارش و تحویل غذا صرف میکنند، ضمن اینکه کیفیت و سلامت نیز از چالش های همیشگی آنها است. به این نتیجه رسیدیم که سرویسی باید پیادهسازی شود تا به صورت اختصاصی روی تأمین غذا برای شرکتها و پرسنل آن متمرکز شود.
به گفته مدیر محصول «ناهارتایم»، نسخه اولیه این سرویس در بهمن ماه سال گذشته کلید خورد. بعد از یه دوره مطالعه بازار و نیازسنجی، اوایل اردیبهشت ماه به صورت گسترده فعالیت آن آغاز شد.
سازوکار «ناهارتایم»
تا پیش از این شرکتها عمدتاً غذای پرسنل خود را از یک رستوران سفارش میدادند. مشکلی که اینجا وجود دارد موضوع حفظ کیفیت غذا است. به نحوی که معمولا با گذشت زمان و شکلگیری ذائقه پرسنل، این کیفیت کاهش مییابد. این کاهش کیفیت شرکتها را وادار به تغییر پیمانکار میکند و این چرخه به صورت مستمر ادامه مییابد. «ناهارتایم» با بازتعریف این فرایند، در ایجاد یک بازی برد-برد برای همه بازیگران تلاش میکند.
حسان اعتمادی، مدیر توسعه کسب و کار «ناهارتایم» در تشریح فرایندهای اجرایی این سرویس میگوید: همزمان با انعقاد قرارداد با شرکتها، برای آنها یک منوی اختصاصی متشکل از غذای ایرانی، غذای ملل، غذای سلامت و فست فود تدارک میبینیم و از طرفی هم قراردادی با کترینگها و رستورانها داریم که غذای شرکتها را از طریق آنها تهیه میکنیم.
وی افزود: در این فرایند، کارمندان شرکت یک منوی متنوع و متناسب با قدرت خریدشان در اختیار دارند. رستورانها نیز دیگر درگیر مشکلات بازاریابی، مسائل مالی با شرکتها و دیر تسویه کردن آنها نیستند. علاوه بر این نظارت بر کیفیت غذای رستوران، بهتر و دقیقتر از زمانی است که شرکتها مستقیما با آنها همکاری میکنند. همچنین گزارش مالی تهیه غذا به مدیران شرکتها ارائه میشود تا براساس آن بتوانند منوی بهتری را برای کارمندانشان تدارک ببینند.
انتخاب رستوران
به گفته البرز شیرانی، مدیر رستورانهای این شرکت، یکی از عوامل مهم برای اختصاص رستورانها به شرکتها، در کنار کیفیت مناسب، قیمت است. طوری که توان پرداختی شرکتها و بودجه مورد نظر آنها مشخص میکند کدام رستورانها انتخاب شوند. در واقع، منو متناسب با توان مالی کارمندان شرکت تعیین میشود.
وی درباره نظارت بر کیفیت کار رستورانها نیز گفت: «ناهارتایم» یک تیم برای نظارت مداوم بر رستورانها از لحاظ بهداشت و کیفیت غذا دارد، که به صورت هماهنگ شده یا بدون هماهنگی رستورانها را کنترل میکند و تستهای مختلف از غذاها انجام میگیرد. تلاش «ناهارتایم» حفظ تعادل بین قیمت و کیفیت و تحویل در زمان مورد نظر شرکت است.
تلاش «ناهارتایم» حفظ تعادل بین قیمت و کیفیت و تحویل در زمان مورد نظر شرکت است.
وی افزود: شرکتها میتوانند ما را از طریق سایت nahartime.com و راههای تماس که در سایت درج شده پیدا کنند.
حمیدرضا رحیمی، مسئول فنی نیز با اشاره به سیستم نظرسنجی این استارتآپ گفت: در سایت سیستمی تعبیه شده که کارمندان میتوانند پس از سفارش و صرف غذا، امتیاز داده و نظرشان را اعلام کنند. این نظرات روزانه پالایش شده و به رستورانها اعلام میشود. به هر حال، هدف ما جلب رضایت کاربر نهایی یا همان کارمندان است. براساس این اظهار نظرها، غذاهایی که محبوب نیستند شناسایی و سپس حذف میشوند، به رستوران نیز اخطار داده میشود و در صورت بیتوجهی قطع همکاری میشود.
وی ادامه داد: بهینه کردن منوی شرکتها براساس سفارش کاربران و نظرسنجیها است. برای مثال، اگر طرفداران غذای سلامت بیشتر باشند، در منوی بعدی تعداد این نوع غذاها بیشتر میشود.
چشمانداز «ناهارتایم»
به گفته علی الیاسی، مدیرعامل دلینو، «ناهارتایم» به دنبال شناخت فرهنگ غذایی پرسنل شرکت و ارائه بهترین و مناسبترین منو براساس آن است تا آنچه که پیشنهاد می شود بسیار نزدیک به سلیقه کاربران باشد. اگرچه پوشش تمام سلایق ممکن نیست، با این حال تلاش بر به حداکثر رساندن آن است. استقبال شرکتها نشان می دهد، این نیاز به درستی شناسایی شده است.
وی افزود: هدف ما از منظر توسعه کسب و کار این است که میخواهیم عمق همکاری با شرکتها بیشتر شود. به عبارت دیگر، ترجیح میدهیم در وهله نخست؛ از یک شرکت سفارشهای بیشتری داشته باشیم تا اینکه با شرکتهای بیشتری قرارداد ببندیم.
به گفته سامان غلامی، مدیر بخش طراحی راهکار «ناهارتایم»، این کسب و کار نوپا به دیتاهای بازاریابی دلینو دسترسی دارد. به هر حال، پیشرفت ناهارتایم بی تاثیر از پیشرفت های دلینو نیست. در این میان؛ تجربه دلینو کمک شایانی به «ناهارتایم» میکند. این کمکها در شناسایی رستورانها و همکاری با آنها بسیار مؤثر است. در حال حاضر نیز، «ناهارتایم» از منابع دلینو اعم از نیروهای متخصص و بانک اطلاعاتی بهره میبرد.
اکوسیستم و بازار، نگاه مدیران «ناهارتایم»
به گفته علی الیاسی، مدیرعامل دلینو، خوشبختانه به نظر میرسد اکوسیستم استارتآپی راه خود را پیدا کرده است. زمانی همه شرکتها به دنبال راهاندازی استارتآپ بودند و در آن مقطع زمانی سرمایه گذاران خوبی هم وجود داشتند. اما شرایط به دلیل اتفاقات سیاسی، اقتصادی و هم به دلیل رشد ناپایدار اکوسیستم تغییر کرد و شاهد ادغام یا تعطیلی استارت آپهای زیادی بودهایم. اما این تغییر شرایط مزایایی هم داشت، چرا که استارتآپها را مجبور کرد برای بقا نگاه متفاوتی به کسب و کار داشته باشند. باید به استارتآپها فرصت مجددی داده شود تا به پختگی لازم برای حضور در یک فضای رقابتی برسند. این فرصت می تواند کیفیت ارائه خدمات، اثربخشی فعالیتها و در نهایت خشنودی مشتریان از سرویسهای ارائه شده توسط استارت آپها را افزایش دهد.
تنها شرکتی هست که دیدم نه پاسخگو هستن نه کارشون درست انجام میدن شدیدا بی در پیکر هست به هیچ عنوان در مقابل کارهایی که انجام میدن مسیول نیستن. نه شماره مدیری هست تو سایتشون نه چیزه دیگه ای واقعا متاسفم براش.
خیلی ایده جالبیه
این سیستم به صورت اختصاصی بر اساس سلیقه شرکت با نظارت مستمر روی رستوران ها منو رو میچینه، ارسال ها همگی به صورت تجمیعی به شرکت انجام میشن نه از هر رستوران تکی و کلی مزایای دیگه.
مگه سرمیز دات آر چه فرقی با این داشت؟
چه ایده جالبی، فقط مخصوص تهرانه؟ تو شهرهای دیگه کی فعال میشه؟