تکنولوژی

محمد سليماني از آمادگي براي مهيا كردن 20 هزار پورت براي بانك‌ها خبر داد

وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات بار ديگر قابليت شناسايي مراجعات كاربران اينترنت را در پايگاه مركزي فيلترينگ كشور، رد كرد.

دكتر محمد سليماني به‌رغم يادآوري خبرنگار سرويس ارتبطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) مبني بر اين‌كه در اسناد شركت فناوري اطلاعات (ديتا) وجود چنين امكاني تصريح شده است،‌ با اشاره به اين‌كه در برخي اخبار، شناسايي مراجعات كاربران به سايت‌هاي اينترنتي و چك كردن ايميل‌هاي خصوصي افراد، از قابليت‌هاي اين سيستم عنوان شده است، اظهار داشت: اين مركز قابليت چنين كارهايي را ندارد و هر نوع خبري را مبني بر وجود چنين چيزي، تكذيب مي‌كنم.

اين در حالي است كه امکان ثبت و گزارش گيري از کليه دسترسي‌ها و اتفاقات رخ‌داده بر روي تجهيزات و توانائي تجزيه و تحليل اين log ها، امکان تشخيص اين‌که URL مورد نظر در کدام گروه قرار گرفت است، امکان مديريت گزارش (جست‌وجو، تغيير، حذف، ايجاد، تعريف سطوح دسترسي و نمايش سوابق) و امکان مديريت و مانيتورينگ براي اپراتورها به صورت همزمان، از مشخصات اين مركز اعلام شده است.

درباره مشخصات سيستم جهت پشتيباني از Client نيز قابليت LOGگيري از مراجعات Client به همراه زمان‌هاي مراجعه به ديتابيس ذكر شده است.

با اين اوصاف، اصل موضوع انكارناپذير است؛ مگر آن‌كه تاكيد مسوولان امر، بر استفاده نكردن از اين امكان تامين‌شده باشد.

وزير ارتباطات همچنين درباره‌ي خدمات بانكداري الكترونيكي، به خبرنگار ايسنا گفت: آمادگي داريم تا در صورت نياز بانك‌ها، نزديك به 20 هار پورت، در اختيارشان قرار دهيم.

او افزود: كارگروهي نيز در همين باره تشكيل شده و از روز گذشته اولين جلسه‌ي كاري خود را آغاز كرده است كه در آن، نيازهاي بانك‌ها به طور جزيي‌تر مطرح شده و ما با آن‌ها آشنا مي‌شويم و به‌مرور، به برآوردن نيازها و فراهم آوردن زيرساخت‌ها خواهيم پرداخت تا اين شبكه به حد مطلوب خود برسد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا