اپل

ضرر ۹ میلیارد دلاری اپل در آغاز ۲۰۱۹

به گفته کوک دلیل اصلی کاهش درآمد اپل کاهش فروش در چین است

تیم کوک در نامه‌ای که امروز به سهامداران این شرکت نوشته هشدار داده که درآمد اپل در سه ماهه اول ۲۰۱۹ کاهش قابل توجهی داشته است.

مدیرعامل اپل دلیل این موضوع را کاهش پیش‌بینی نشده فروش آیفون به خصوص در چین عنوان کرده است.

کوک در عین حال گفته است که سایر بخشهای اپل رشد ۱۹ درصدی سالانه خود را حفظ کرده‌اند اما نکته این است که اپل بیش از پیش به فروش آیفون وابسته شده است. آیفون امروز هسته اصلی کسب و کار اپل به شمار می رود و به همین دلیل تغییر در فروش این شرکت به سرعت روی وضعیت اپل تاثیر می‌گذارد.

تیم کوک در مصاحبه با CNBC به تنش‌های تجاری بین چین و آمریکا و تاثیر اقتصادی آن هم اشاره کرده که باعث مشتری کمتری شده است.

کوک همچنین از تعداد مشترکان کمتر برای آیفون جدید ( از طریق اپراتورها)  و موضوع تعویض باتری آیفون‌های قدیمی به عنوان دلایل دیگر کاهش درآمد اپل اشاره کرد.

با این احوال تیم کوک حرف آخر را هم زده و آن اینکه درآمد اپل در این فصل ۹ میلیارد نسبت به تخمین قبلی کمتر خواهد بود.

همین موضوع کافی بوده تا سهام اپل ۱۰ درصد کاهش یابد.

کاهش ارزش سهام اپل باعث شد وارن بافت یکی از بزرگترین سرمایه‌گذاران اپل و از ثروتمندترین افراد جهان تنها در روز پنج شنبه ۲.۸ میلیارد دلار از ثروتش را از دست بدهد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا