تکنولوژی

همه چیز درباره تبلت نکسوس ۷ گوگل

نکسوس ۷ تازه‌ترین تبلت ۷ اینچی گوگل است که در حال حاضر یکی از بهترین تبلت‌های موجود در بازار است. تبلت‌های نکسوس گوگل را شرکت ASUS می‌سازد اما تمامی مراحل دیزاین آن توسط گوگل انجام شده به همین دلیل این سری ازتبلت‌ها دقیقا شبیه به آن چیزی هستند که گوگل مایل به ارایه آن به بازار بوده. تبلت نکسوس ۷ هم توسط گوگل و هم توسط  ASUS به فروش می‌رود . 

نسخه جدید نکسوس ۷ گوگل حدود یک ماه قبل به بازار معرفی شده و نسبت به نسخه قدیمی‌تر نازک‌تر، با کیفیت صفحه نمایش بهتر و و سریع‌تر است.  در واقع مهترین چیزی که در نخستین لحظات در دست گرفتن این تبلت متوجه آن می‌شوید کیفیت فوق‌العاده صفحه نمایش آن است که ۲.۳ میلیون پیکسل – ۳۲۳ پیکسل در هر اینچ –  است. 
نه تنها برای دیدن عکس که برای خواندن متن – کتاب یا مجله –  با کیفیت باورنکردنی هم بسیار مناسب است. 
نکسوس ۷ جدید گوگل چهار هسته‌ای با پردازند اسنپ دراگون و ۲ گیگابایت رم است که این مشخصات سرعت فوق‌العاده‌ای را در اختیار کاربر آن قرار می دهد.  
 
نکسوس ۷ جدید گوگل یک بک متفاوت دارد. یک پلاستیک صیقلی و لوگوی نکسوس که این بار در عرض نوشته شده تا بزرگتر به چشم بیاید
 
دوربین اصلی این تبلت ۵ مگاپیکسلی و دوربین جلویی آن ‍۱.۲ مگاپیکسی است. به لطف پردازنده سریع آن عکسبرداری با آن بسیار سریع وراحت بوده به خصوص بین مرور عکسهای گرفته شده و عکسبرداری بعدی فاصله در حد یک ورق زدن است. 
نسبت به تبلت نکسوس ۷ قبلی گوگل این تبلت نازک تر شده و ضخمات آن به ۸.۵۶ میلی متر رسیده و همچنین وزن آن ۲۹۰ گرم است که همین سبکی فوق‌العاده آن را به مناسب‌ترین لپ‌تاپ برای مطالعه تبدیل می‌کند. 
این دستگاه مجهز به باتری ۳۹۵۰ میلی‌آمپری است که بنا بر اعلام گوگل تا ۹ ساعت قابلیت کار کردن دارد در عین حال از یک نوع تکنولوژی جدید شارژ بی سیم (QI) پشتیبانی می‌کند. 
سی پی یو این دستگاه کوالکام اسنپ‌دراگون S4 Pro  و ۱.۵ گیگاهرتزی است. 
 
نکسوس ۷ یک تبلت فوق نازک و فوق سبک است. این تبلت فقط ۲۹۰ گرم وزن دارد
 
تجهیز به NFC و پشتیبانی از بلوتوث ۴ نیز از جمله دیگر مشخصات این تبلت است. 
نکسوس ۷ جدید در سه نسخه ۱۶ ، ۳۲ و ۳۲ LTE معرفی شده که به ترتیب ۲۲۹ ، ۲۶۹ و ۳۴۹ دلار قیمت دارند. 
 
یک تبلت ویژه 
تبلت‌های نکسوس گوگل را دستگاه‌های PURE این شرکت نیز می‌نامند یعنی دستگاه‌هایی که اندروید خالص روی آن نصب شده و از این جهت اتفاقا این دسته از تبلت‌ها بسیار مورد توجه برنامه‌نویسان اندروید است که نخستین تست‌های خود را روی آن انجام می‌دهند. 
نسخه قبلی این دستگاه هنگامی که عرضه شد گوگل اندروید لوبیایی ژله‌ای را با آن معرفی کرد اما نکسوس ۷ جدید را با نسخه  ۵ اندروید یعنی Key Lime Pie عرضه نکرده است بلکه آن را با نسخه ۴.۲ یا ۴.۳ معرفی کرده است. 
با این حال گفته می‌شود اگر Key Lime Pie  عرضه شود نکسوس ۷ اولین دستگاهی خواهد بود که آن را پشتیبانی می‌کند.
فعلا تنها نسخه وای فای این تبلت ارایه شده و گوگل زمان ارایه سیم کارت دار آن را اعلام نکرده اما همه می‌دانند که قطعا مانند نکسوس ۷ قبلی نسخه‌های سیم‌کارت دار نیز به دنبال نسخه‌های وای فای خواهند آمد. البته گوگل اعلام کرده نسخه LTE ( شبکه پرسرعت نسل چهارم ) نکسوس ۷ جدید نیز عرضه می‌شود.
 
صفحه نمایش نکسوس ۷ نسبت به مدل قبلی خود بسیار با کیفیت‌تر شده است
 
یک نکته‌ای را هم که روی دلمان مانده بگوییم این است که نکسوس ۷ جدید بسیار محکم‌تر از نکسوس ۷ قبلی به نظر می‌رسد. در نسخه قبلی اشکالی در پنل آن وجود داشت که خیلی زود صفحه نمایش تبلت به صدا در می آمد و یا ازجای خود خارج می‌شد. جالب اینکه چنین مشکلی برای بسیاری از تبلت‌های موجود در ایران اتفاق افتاده بود. ما تبلت را برای شرکت هماهنگ ( که آن را گارانتی کرده بود ) فرستادیم و سپس از انجا به شرکت ایسوس ایران ارسال شد اما بعد از چند هفته هیچ اتفاقی نیفتاد و تبلت را بدون درست کردن به ما پس دادند. فارغ از اینکه بروز این مشکل ما را کمی ناراحت کرد اما جست و جوها نشان داد ضعف در پنل یکی ازمهمترین ضعف‌های  این تبلت بود که ظاهرا در نسخه‌های بعدی آن اصلاح شد. تبلت جدید اما واقعا محکمتر به نظر می‌رسد و به خصوص در پشتی آن که پلاستیک صیقلی استفاده شده که حس خوبی به دارنده و در دست گیرنده آن منتقل می‌کند. 
 
حافظه کم 
مشکل استفاده زیاد تبلت از حافظه یکی از ضعف‌های این تبلت است. مثلا نسخه ۳۲ گیگابایتی آن واقعا ۳۲ گیگابایت فضا برای استفاده و نصب برنامه ندارد بلکه حدود ۲۶ گیگابایت خالی است. حالا حساب کنید نسخه ۱۶ گیگابایتی چقدر جای خالی دارد. دو چیز را گوگل باید انجام دهد یکی افزایش حافظه خود به ۶۴ یا ۱۲۸ گیگابایت است و دوم اضافه کردن شکاف برای کارت SD برای آنها که می‌خواهند حجم حافظه را افزایش دهند. اینکار را رقبا خوب انجام داده‌اند. سامسونگ که الان روی نوت ۸ اینکار را انجام داده و سونی نیز روی تبلت ایکسپریا زد نیز چنین کرده است. البته حافظه بیشتر باعث افزایش قیمت این تبلت می‌شود این چیزی است که گوگل دوست ندارد به آن نامیده شود و در واقع دوست دارد همگان آن را به عنوان بهترین وارزان‌قیمت‌ترین تبلت ( تواما) یاد کنند. 
به جز این نکسوس ۷ به لطف بهره‌گیری از سنسورهای مختلف و فوق‌العاده در مدیریت نور صفحه نمایش عالی عمل می‌کند. 
ونکته اخر اینکه این تبلت هنوز در بازار ایران قیمت نخورده است. 
 

منبع : آی تی ایران

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا