روشها و سيستمهاى كاربردى تجارت الكترونيك بررسى شد
بخش خبر آی تی ایران – طى سمينارى دو روزه در شهر اهواز از تاريخ 13/04/1383 تا 14/04/1383كه با حمايت مؤسسه گسترش زبان دوم و شركت نفت با استقبال بسياربالاى مدعوين مواجه شد، مباحث مفيد و كاربردى پيرامون موضوعات تجارت الكترونيك مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
شركت كنندگان دراين همايش دو روزه، راهكارها و روشهاى استفاده از پديدهى تجارت الكترونيك و اهميت حياتى آن در پيشرفت نهادهاى اقتصادى و ارباط با بنگاه هاى اقتصادى جهانى را مورد بحث و بررسى قرار دادند.
كارشناسان دست اندر كار موضوع تجارت الكترونيك، با ارايه 12 مقاله در زمينههاى مختلف تجارت الكترونيك، موقعيت ها، موانع و چالش هاى استفاده از اين نوع فن آورى نوين در تجارت امروز را بررسى کردند.
دبير همايش تجارت الكترونيك همچنين هدف از برگزارى اين همايش را آشنا كردن مديران منطقه و علاقه مندان، به انواع استفاده هاى تجارى از اينترنت دانست.
آقايى افزود: با توجه به اين كه اينترنت به طورعام و تجارت الكترونيك به طورخاص مىتواند در تأمين اشتغال منطقه تأثيرداشته باشد، برگزارى اين همايشها بسترى ماسب براى رسيدن به اهداف برون رفت از وضع معضل بيكارى است .
وى همچنين با انتقاد از اكثر بانكهاى استان گفت: مسؤلان بانكهاى استان بايد با توجه به پرداخت الكترونيك و ارتباط با مسائل بانكى در اين همايشها حضور فعال داشته باشند، اما متاسفانه برخى از آنها در اين همايش شركت نكردند.
در اين همايش، شركت اطلاع رسانى همكاران سيستم و شركت همكاران سيستم خوزستان به عنوان حامى اجراى همايش، با ارايهى سه مقاله در زمينه تجارت الكترونيك، امنيت در تجارت الکترونيک و روشهاى نوين بازاريابى الكترونيكى شركت كردند.
همچنين تعدادى از كارشناسان شركتهاى مرتبط با موضوع نيز مقالههاى مفيدى در زمينههاى فروشگاههاى الكترونيكى، موتورهاى جستجو ومعرفى نمونههاى موفق تجارت الكترونيك در سطح جهان، ارائه نمودند.
محمود بشاش مدير عامل شركت اطلاع رسانى همكاران سيستم معتقد است پتانسيل بسيار بالايى در ميان شركتهاى خصوصى و دولتى استان خوزستان در جهت پيوستن به دنياى ديجيتال و تجارت الكترونيك وجود دارد كه مىبايست با در نظرگرفتن شرايط بومى منطقه، با دقت مورد بررسى قرار گيرند . وى آموزش مديران در قالب اينگونه سمينارها را بسيار مفيد و ضرورى دانست.