تکنولوژی

طراحی بازوی پوشیدنی برای کمک به افراد کم‌توان

محققان مرکز فناوری فدرال زوریخ (ETH Zurich) موفق به طراحی یک بازوی عضلانی پوشیدنی شده‌اند که می‌تواند به جبران آسیب‌ها و بهبود عملکرد قسمت فوقانی بدن کمک کند.  

این دستاورد که تحت عنوان Myoshirt شناخته می‌شود، از ترکیبی از جلیقه و کاف تشکیل شده و قادر است با کمک سنسورهایی خود، حرکات مورد نظر فرد را تشخیص داده و آن را به موتور متصل به کابلی که در امتداد بازوی فرد کشیده شده، انتقال دهد.

در واقع، با کمک این بازوی پوشیدنی، فرد یک تاندون کمکی دریافت می‌کند که می‌تواند قدرت و استقامت بیشتری را برای افراد در حین انجام کارهای مختلف به ارمغان آورد. خوشبختانه، تست‌های اولیه روی عملکرد این محصول موفقیت‌آمیز بود.  

در این آزمایش‌ها، ده‌ها داوطلب حضور داشتند و تمریناتی را با این بازوی پوشیدنی برای زمان‌های طولانی انجام دادند. در این بررسی، مشاهده شد که استقامت فرد مبتلا به آسیب نخاعی تا ۳ برابر و شخص دیگر مبتلا به دیستروفی عضلانی تا ۶۰ درصد افزایش یافت.  

محققان همچنین عنوان کردند که این دستاورد می‌تواند برای افراد سالم نیز مفید باشد و توان آنها را تا ۳۰ درصد ارتقا دهد. با این حال، فعلا این بازوی پوششی به مرحله عرضه به بازار و استفاده عمومی‌نرسیده چرا که وزن آن به حدود ۴ کیلوگرم می‌رسد و از لحاظ ابعاد نیز نسبتا حجیم است.  

اما محققان ETH قصد دارند با توسعه و اعمل تغییرات بیشتری در این محصول، ابعاد آن را تقلیل داده و وزن آن به حداقل برسانند تا بتوان آن را در زیر لباس پوشید و استفاده کرد.  

محققان این مرکز تحقیقاتی با همکاری شکرت MyoSwiss در حال بازطراحی این عضله بیرونی هستند تا بتوانند آن را هر چه زودتر در اختیار بیمارستان‌ها قرار دهند. این دستاورد می‌تواند برای آن دسته از بیمارانی که نیاز به انجام تمرینات ورزشی در خانه دارند و قادر به خرید دستگاه‌های موجود گران‌قیمت نیستند، مفید و کاربردی باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا