تکنولوژی

تفاوت سری های مادربرد ایسوس

ASUS از بزرگ‌ترین شرکت‌های سخت افزاری در جهان به شمار می‌رود و مادربرد نیز یکی از محصولات آن است. شرکت ایسوس چندین دهه است که در زمینه تولید و طراحی مادربرد فعالیت می‌کند و با ارائه سری‌های مختلف مادربرد، سعی کرده تا مدل‌های به صرفه‌ای را عرضه بازار کند. از آنجا که مادربرد جزو قطعات اصلی کامپیوتر به شمار می‌رود کاربران باید در انتخاب آن دقت کنند و در هنگام خرید مادربرد به نکات مهمی همچون فرم فاکتور، نوع چیپست و سوکت پردازنده آن دقت کرده تا محصول متناسب با کسب و کار خود را تهیه کنند.

کسب و کارهای مختلف و همچنین انتظارات کاربران موجب شده تا شرکت ایسوس به فکر تولید سری‌های مختلف مادربرد باشد و به کاربران مخصوصا گیمرها کمک کند تا بهترین کارکرد را داشته باشند. در ادامه مقاله تفاوت سری‌های مادربرد ایسوس، سری‌های مختلف مادربرد را که این شرکت تا به امروز از آن رونمایی کرده را معرفی می‌کنیم و توضیحات مناسبی را در مورد آنها را ارائه خواهیم داد.

خرید مادربرد
خرید مادربرد

مادربرد ایسوس سری ROG (راگ)

مادربرد سری ROG مخصوص گیمرهای حرفه‌ای طراحی شده و بالاترین کیفیت و کارایی را در میان محصولات این شرکت را دارند. سری راگ در میان گیمرها از محبوبیت بالایی برخوردار است و به عنوان بهترین مادربرد گیمینگ نیز شناخته می‌شود که دلیل این محبوبیت می‌تواند کیفیت بالای محصول و همچنین پشتیبانی از پیشرفته‌ترین سخت افزارها باشد. ROG قویترین و بهترین سری مادربرد ایسوس به شمار می‌رود که نه تنها به جدیدترین قابلیت‌ها مجهز شده بلکه از نظر طراحی نیز با بهره گیری از نورپردازی‌های رنگی زیبا جلوه‌ای متفاوت به خود گرفته که برای گیمرها جذابیت ایجاد می‌کند.

مادربردهای راگ اولین مدل‌های اورکلاک هاردکور هستند که به جدیدترین سیستم اورکلاک هوش مصنوعی مجهز شده اند. این بدان معنی است که سرعت عملکرد به طور خودکار بر اساس سیلیکون و کیفیت خنک کننده تنظیم می‌شود و در نتیجه بهینه سازی عملکرد مادربرد به طور مداوم صورت می‌گیرد.

مادربرد ایسوس سری TUF

TUF Gaming عنوانی برای محصولات گیمینگ ارزان قیمت و میانرده ایسوس است که در سال ۲۰۱۰ توسط این شرکت معرفی شد. سری TUF جدیدترین پلتفرم‌های AMD و Intel را از هم جدا کرده و آنها را با ویژگی‌های آماده در بازی ترکیب می‌کند تا کاربر بهترین عملکرد را در بازی داشته باشد. این مادربرد دارای اجزایی با طراحی درجه نظامی هستند که نه تنها از نظر کارکرد ارتقاء یافته اند، بلکه بهترین خنک کننده را نیز دارند و عملکرد بهبود یافته‌ای را در بازی خواهند داشت.

با توجه به این ویژگی‌ها و پشتیبانی مادربرد سری TUF از پلتفرم‌های AMD می‌توانید با مچ کردن کارت گرافیک‌های سری جدید AMD کارایی را بالا ببرید. از طرفی به صرفه بودن پردازنده‌های گرافیکی‌ای ام دی مخصوصا سری جدید این شرکت در کنار مادربرد میانرده ایسوس می‌تواند ترکیب خوبی باشد برای کسانی که می‌خواهند یک سیستم عالی و قیمت مناسب داشته باشند. به عنوان مثال قیمت RX ۶۶۰۰ XT که از مدل‌های میانرده سری جدید AMD است که در مقایسه با برخی مدل‌های دیگر بسیار به صرفه‌تر بوده و با تهیه آن می‌توانید جدیدترین ویژگی‌های بازی را تجربه کنید.

سری مادربرد ایسوس Prime

تفاوت سری‌های مادربرد ایسوس تنها با دو سری ROG و TUF به پایان نمی‌رسد، بلکه قصد داریم تا سری‌های دیگر را نیز مورد بررسی قرار دهیم تا با محصولات این شرکت بیشتر آشنا شوید. سری Prime که قبل از برندهای فرعی ایسوس مانند ROG معرفی شده مخصوص سیستم‌های خانگی است و به عنوان پایه و اساس خط تولید مادربردهای این شرکت شناخته می‌شود. این سری به طور ماهرانه‌ای طراحی شده تا بتواند پتانسیل کامل پردازنده‌های AMD و اینتل را آزاد کند و بالاترین عملکرد را به کاربر ارائه دهد.

طراحی مادربرد Prime ایسوس نه تنها بر روی عملکرد پردازنده بلکه بر روی سیستم خنک کننده نیز تاثیر گذار بوده و با ارائه راه حل‌های خنک کننده جامع و گزینه‌های تنظیم هوشمند به کاربران امکان می‌دهد تا به طیف وسیعی از گزینه‌های تنظیم عملکرد دسترسی داشته باشند. سری Prime علاوه بر پشتیبانی از پیشرفته‌ترین اجزاء و قطعات، قیمت مناسبی نیز دارد که مورد پسند کاربران خانگی است و می‌تواند جبرانی برای قیمت هارد ssd که در مقایسه با هارد معمولی بالا است و یا برخی قطعات دیگر باشد.

تفاوت سری مادربرد ایسوس ProArt

در میان انواع سری مادربرد ایسوس، جا دارد تا در مورد سری ProArt نیز صحبتی داشته باشیم و آن را مورد بررسی قرار دهیم. ایسوس سری ProArt را برای ایدتورها و کاربرانی که با محتوا و طراحی‌های ۳D، رندر و انیمیشن سر و کار دارند طراحی کرده که با برطرف کردن موانع و ارائه بهترین عملکرد به کاربر امکان می‌دهد تا تمرکز بیشتری بر روی پروژه‌های خود داشته باشند. این سری از مادربردهای ایسوس بیشتر بر روی چند وظیفه‌ای تمرکز دارد و تقریبا می‌توان گفت اورکلاک در این مادربرد معنایی ندارد.

سری مادربرد ایسوس Workstation

استفاده‌های متفاوت و کسب و کارهای مختلف موجب تفاوت سری‌های مادربرد ایسوس شده تا کاربران محصول متناسب با کار خود را انتخاب کنند و با تمرکز بیشتری به فعالیت خود ادامه دهند. در مورد سری مادربرد ایسوس Workstation نیز می‌توان گفت که این سری برای متخصصان آموزش هوش مصنوعی، یادگیری عمیق، انیمیشن یا رندرهای سه بعدی طراحی شده است. کارت گرافیک‌های کوادرو در این سری بهترین کارایی را دارند و همچنین با پشتیبانی از گرافیک قابل ارتقاء، فضای ذخیره سازی مناسب و کانکتورهای پیشرفته بالاترین عملکرد را برای مدیران فناوری اطلاعات خواهند داشت.

سری مادربرد ایسوس CSM

سری مادربرد ایسوس CSM که به مادربردهای سروری نیز معروف هستند برای کاربرانی طراحی شده که می‌خواهند یک سیستم VPS در خانه خود داشته باشند. این سری با پشتیبانی از نرم افزارهای نظارت و مدیریت یکپارچه، سیستم امنیتی پیشرفته و همچنین قابلیت استفاده بدون وقفه تا ۳۶ ماه می‌تواند بهترین گزینه برای سیستم‌های سرور در کسب و کارهای کوچک باشد. نکته مثبت این سری در استفاده بدون وقفه و پایداری آن است که این ویژگی به وضوح در تفاوت سری‌های مادربرد ایسوس به چشم می‌خورد و آن را از سایر مدل‌ها متمایز می‌سازد.

سری مادربرد ایسوس Business

شرکت ایسوس با توجه به سابقه زیادی که در تجارت مادربرد دارد راه حل‌های زیادی را در این زمینه ارائه داده است. سری Business نیز از جمله مادربردهای ایسوس و مناسب برای کسب و کارهای بزرگ است که ویژگی‌های پیشرفته‌تری را برای روان کردن عملیات IT از جمله حفاظت جامع از سیستم، پایداری و قابلیت اطمینان برای استفاده ۲۴ ساعته و مجموعه مدیریت بهبود یافته را ارائه می‌دهد.

اگر صاحب کسب و کارهای بزرگ هستید و می‌خواهید برای هر یک از کارمندان یک سیستم رومیزی تهیه کنید می‌توانید به جای خرید مادربرد ایسوس مثلا سری ROG برای هر سیستم، یک مادربرد Business برای تمامی آنها تهیه کنید که از نظر اقتصادی به صرفه‌تر است و در مقابل همان کارایی را خواهد داشت.

سری مادربرد ایسوس Expedition

سری مادربرد ایسوس Expedition جدیدترین سری از مادربردهای ایسوس است که تمامی ویژگی‌های سری‌های دیگر ایسوس را به ارث می‌برد. ایسوس با ترکیب سری‌های قبلی یک نسخه ویژه برای خود طراحی کرده و تقریبا تمامی قابلیت‌های آنها را در خود دارد و همچنین از ویژگی‌های دیگری همچون پوشش ضد رطوبت و پوشش طلایی فضای داخلی اسلات PCIe نیز برخوردار شده است.

ایسوس سری Expedition برای استفاده خاصی طراحی نکرده اما با توجه به ویژگی‌هایی که دارد می‌توان آن را به عنوان یک مادربرد گیمینگ با عملکرد فوق العاده قدرتمند معرفی کرد. البته مقاومت در برابر ولتاژ بالا نیز دیگر ویژگی این مادربرد است که می‌تواند طول عمر این آن را به طور چشمگیری افزایش دهد و عملکرد بدون وقفه‌ای را ایجاد کند. این ویژگی نه تنها برای گیمرها بلکه برای ادیتورها و همچنین کاربرانی که با رندر و طراحی‌های سه بعدی سر و کار دارند نیز می‌می تواند بهترین عملکرد را داشته باشد.

سری مادربرد ایسوس Mining

با افزایش فعالیت کاربران در حوضه رمز ارز، ایسوس تصمیم گرفت تا مادربرد مخصوص استخراج خود را روانه بازار کند. سری مادربرد ایسوس Mining عملکردی متفاوت با سری‌های دیگر دارد و در حقیقت در این سری تمرکز بیشتر بر روی تعداد اسلات‌های PCIe و پشتیبانی از اتصال کارت گرافیک‌های بیشتر است. در حقیقت سری Mining به منظور سود دهی بیشتر کاربر عرضه شده که با افزایش تعداد اسلات‌های کارت گرافیک و همچنین کانکتور برق این امکان را فراهم می‌کند تا کاربر بتواند از کارت‌های بیشتری استفاده کند و با تمام توان به استخراج ارز بپردازد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا