چگونهگوگل

چگونه اطلاعات گوشی اندرویدی خود را قبل از فروش یا واگذاری پاک کنیم؟

اگرچه این روزها به دلیل همه‌گیری ویروس کرونا در جهان، اوضاع اقتصادی اغلب خانوارها تعریف چندانی ندارد و کمتر کسی به فکر خرید گوشی جدید می‌افتد، اما با این حال، اگر به ناچار تصمیم به انتخاب گوشی جدید گرفته‌اید یا قصد دارید گوشی خود را به دوست یا حتی یکی از اعضای خانواده خود بسپارید، فراموش نکنید که ابتدا باید تمامی ‌اطلاعات روی دستگاه را پاک کنید.

خوشبختانه این کار در گوشی‌های اندرویدی، چندان سخت نیست و می‌توان به دنبال کردن دستورالعمل‌هایی که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد، هر آنچه را که در گوشی خود داشته‌اید، حذف کنید و با خیال راحت گوشی را در اختیار صاحب جدید آن قرار دهید.

در اینجا، فرآیند حذف اطلاعات روی گوشی پیکسل 3 ایکس ال گوگل مجهز به اندروید 9 تست شده که البته این رویه در اغلب گوشی‌های اندرویدی یکسان است و تفاوت‌ها بسیار ناچیز است. بنابراین، قبل از شروع، ابتدا باید اطلاعات دستگاه قدیمی‌را به گوشی جدید خود منتقل کنید چراکه بعد از اتمام فرآیند، دیگر راه برگشتی وجود نخواهد داشت. حال برای آشنایی با روش حذف کامل اطلاعات از گوشی اندرویدی با ما همراه باشید.

  • به بخش تنظیمات (Setting) گوشی بروید
  • ابتدا System، بعد از آن Advanced و سپس گزینه‌های Reset را انتخاب کنید
  • در اینجا، سه گزینه خواهیم داشت: نخست، Reset Wi-Fi & Bluetooth که برای رفع مشکلات مربوط به اتصال‌ها گوشی است. دوم، Reset App Preference که تمامی‌اپلیکیشن‌ها و نوتیفیکیشن‌ها را به حالت اولیه برمی‌گرداند. هیچ یک از این دو انتخاب، اطلاعات گوشیتان را به طور کامل پاک نمی‌کند و باید گزینه سوم یعنی Erase all data یا همان Factory Reset را انتخاب کنید
  • بعد از انتخاب این گزینه، پیام هشداری نمایش داده می‌شود مبنی براینکه تمامی‌اطلاعات دستگاهتان پاک خواهد شد؛ که باید گزینه Reset Phone را انتخاب کنید
  • اگر رمز عبور یا از دیگر روش‌های امنیتی برای دستگاهتان استفاده می‌کنید، می‌بایست آن را وارد کنید
  • سپس، پیام دیگری نمایش داده می‌شود و از شما می‌پرسد که آیا مطمئن هستید؟ که شما باید گزینه Erase everything را انتخاب کنید

همه چیز با انتخاب این گزینه و تحمل چند دقیقه‌ای تمام می‌شود. بعد از اتمام فرآیند پاکسازی اطلاعات، گوشی ریستارت می‌شود و باری دیگر سوالات اولیه برای راه‌اندازی دستگاه از قبیل زبان، اکانت، شبکه و غیره پرسیده می‌شود.

اما چند نکته در اینجا وجود دارد که باید به آن توجه داشت. اگر از کاربران گوشی‌های سامسونگ باشید و از قبل یک اکانت ایجاد کرده باشید، از شما اطلاعات این اکانت پرسیده خواهد شد. همچنین اگر از دارندگان گوشی‌های مجهز به نسخه اندروید 8 و قبل‌تر از آن باشید، بعد از ریست شدن و شروع مجدد دستگاه، رمز عبور برای ورود به گوشی از کاربر خواسته می‌شود.

در اینجا توصیه می‌شود که قبل از هر کار، قفل صفحه گوشی را بردارید. اینکار از طریق دنبال کردن دستور Security، بعد از آن Screen lock و سپس انتخاب گزینه None امکان‌پذیر است. همچنین بهتر از اکانت گوگل خود را نیز با مراجعه به بخش Setting، بعد از آن Account و انتخاب Google حذف کنید.

ناگفته نماند که برخی از کاربران گزارش داده‌اند که در بعضی از گوشی‌ها، همچنان اطلاعات اندکی بعد از ریست کردن باقی می‌ماند که در این صورت توصیه می‌شود کاربران گوشی خود را رمزنگاری کنند. برای این کار باید دستورالعمل زیر را دنبال کرد:

  • ابتدا Setting، سپس Security، بعد از آن Advanced و در نهایت Encryption and credentials
  • در این مرحله باید گزینه Encrypt Phone را انتخاب کرد

با این کار، دستگاه شما رمزنگاری خواهد شد و حتی اگر شخصی بخواهد اطلاعات شخصی‌تان را بازیابی کند، هرگز موفق به این کار نخواهد شد

 

منبع
ورج

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.