تکنولوژی

رایتل با AT&T همکاری می‌کند

روزنامه نیویورک‌تایمز در گزارشی با اشاره به توافق یک شرکت مخابراتی آمریکا با اپراتور رایتل در ایران، نوشت: این رویداد نشانه‌ای از بهبود روابط با ایران و تحقق وعده‌های اقتصادی روحانی است.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه نیویورک‌تایمز، تا همین چند وقت پیش خطوط تلفن همراه آمریکایی هیچ سیگنالی را در ایران دریافت نمی‌کردند اما این وضعیت به تازگی کمی تغییر کرده است. هفته گذشته یک سخنگوی شرکت AT&T اعلام کرد که این شرکت با کمک رایتل یک شرکت داخلی ایرانی برای مشتریان خود با خطوط تلفن همراه آمریکایی خدمات مکالمه صوتی و دیتا در ایران ارائه می‌کند.

این روزنامه آمریکایی در ادامه نوشت: اگرچه خبر صدور مجوز صادرات شرکت هواپیماسازی بزرگ بویینگ و ایرباس به ایران در ماه گذشته صدر اخبار تمام رسانه‌های جهان را به خود اختصاص داد، توافق شرکت AT&T در ماه مارس که اکنون تنها اپراتور آمریکایی محسوب می‌شود که در ایران خدمات خطوط تلفن همراه ارائه می‌دهد، توجه کمی را به خود جلب کرد.

این توافق یکی از چندین نشانه از تحقق وعده‌های حسن روحانی، رییس‌جمهور ایران مبنی بر جذب و استقبال از تجارت خارجی و پایان دادن به انزوای ایران است که سرانجام در حال بروز و ظهور است.

مسعود دانشمند، یک مقام اتاق بازرگانی ایران گفت که توافق شرکت AT&T با رایتل یک گام در مسیر درست است. این حقیقت که تلفن‌های همراه در ایران و آمریکا دارای پوشش هستند، نشان دهنده حسن‌نیت در هر دو طرف است.

به نوشته نیویورک‌تایمز، ایران با 80 میلیون جمعیت و سرمایه نفت و گاز خود یک بازار خوب برای شرکت‌های غربی محسوب می‌شود. پس از اجرای توافق هسته‌ای ایران و گروه 1+5 و لغو تحریم‌های اقتصادی ایران انتظاراتی در هر دو کشور به وجود آمده بود که به نظر می‌آید این روز سرانجام فرا رسیده است اما تحریم‌های یک‌جانبه واشنگتن علیه تهران هم‌چنان به قوت خود باقی است که برای دلسرد کردن بانک‌های غربی نسبت به تعامل با تهران و تأمین مالی قراردادها با این کشور کافی هستند. به نظر می‌آید این امر فرصت‌های تجاری را بیرون از بخش نفت و گاز و خطوط هوایی در نطفه خفه کرده‌اند. با این حال، شرکت AT&T به هر دلیلی تصمیم به این کار گرفته و از تبلیغات هم اجتناب کرده است. البته هنوز هم مشخص نیست که با وجود این مشکلات رایتل و شرکت AT&T چگونه می‌خواهند حساب‌های مالی خود را حل و فصل کنند.

این روزنامه آمریکایی در ادامه نوشت: با این اوصاف، این که شرکت‌های تلفن همراه آمریکایی در ایران فعال شده‌اند حامل این پیام است که زمانه در حال تغییر است، هرچند به آرامی.

در پی انتشار این خبر اپراتور سوم تاکید کرد: با اپراتورهای هر پنج قاره قرارداد رومینگ داریم.

سید مجید صدری به ارائه توضیحاتی در این خصوص پرداخت و عنوان کرد: در قرارداد رومینگ تمهیداتی از جمله تهاتر ترافیک رومینگ دو طرفه براساس قراردادهای استاندارد بین المللی ترافیک لحاظ شده است.

وی ادامه داد: با توجه به اهمیت دسترسی همیشگی به خدمات ارتباطی تلاش کرده‌ایم با افزایش پوشش شبکه در خارج از کشور، با استفاده از سرویس رومینگ بین‌المللی، برای مشترکان خود امکان استفاده از خدمات رایتل را با تعرفه‌های مناسب فراهم آوریم.
مدیرعامل اپراتور سوم ارتباطی همچنین اظهار کرد: با استفاده از سرویس رومینگ بین‌المللی رایتل، نیازی به خرید سیم‌کارت کشور میزبان نخواهد بود و استفاده‌کنندگان از این سرویس می‌توانند از سیم‌کارت خود برای برقراری و دریافت تماس و پیامک در کشورهای طرف قرارداد استفاده کنند.

وی ادامه داد: این اپراتور در حال حاضر با 87 کشور و 123 اپراتور سرویس رومینگ بین الملل دارد و با استفاده از این سرویس مشترکین رایتل می‌توانند در سفر به هر پنج قاره از خدمات رایتل استفاده کنند.

مدیرعامل رایتل افزود: این اپراتور با 30 کشور آسیایی، 17 کشور آفریقایی، پنج کشور در آمریکا، 33 کشور اروپایی و دو کشور در اقیانوسیه قرارداد رومینگ دارد.

وی در پاسخ به این مساله که با وجود تحریم‌ها مبادلات تجاری قراردادهای رومینگ به چه نحوی انجام می‌شود گفت: در قرارداد رومینگ با چنین کشورهایی تمهیداتی از جمله تهاتر ترافیک رومینگ دو طرفه براساس قراردادهای استاندارد بین المللی ترافیک لحاظ شده است.
وی همچنین یادآور شد: مشترکین 113 اپراتور در 77 کشور امکان استفاده از اینترنت نسل سوم تلفن همراه (3G) و در 18 کشور امکان استفاده از نسل چهارم تلفن همراه (LTE) دارند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا