شکایت دوباره کاربران از فیتبیت
پس از کاهش 18 درصدی ارزش سهام فیتبیت، حالا بهنظر میرسد خبر بد دیگری برای این شرکت تولیدکننده دستگاههای الکترونیکی هوشمند در راه است. تعدادی از کاربران در طرح شکایتی جدید مدعی شدهاند تکنولوژی PurePulse در دستگاههای این شرکت که با هدف مشخص کردن تعداد ضربان قلب بهکار برده میشود در فعالیتهای ورزشی خطای فاحشی دارد.
در شکایت عنوان شده، دستگاههای الکترونیکی این شرکت تمامی ضربانهای قلب را شمارش نمیکنند. تکنولوژی PurePulse که در محصول جدید این شرکت یعنی Blaze نیز استفاده شده از چراغهای LED بهمنظور زیرنظر گرفتن جریان خون از طریق مچ کاربر استفاده میکند. الگوریتم مورد استفاده بر این اساس نرخ ضربان قلب را مشخص میکند که بنابر ادعای شاکیان، فاصله زیادی با حقیقت دارد. لازم به ذکر است تکنولوژی مشابهی در ساعت اپل و برخی دستگاههای پوشیدنی دیگر که وضعیت جسمانی را گزارش میدهند استفاده شده است.
شاکیان پرونده مدعی هستند فیتبیت اطلاعات نادرستی در تبلیغات محصولات خود مبنی بر امکان بدست آوردن دقیق تعداد ضربان قلب به کاربران ارائه داده است. یکی از این افراد مدعی است دستگاه Charge HR فیتبیت، عدد 82 را برای نرخ ضربان قلب او ثبت کرده در حالی که مربی او با دستگاهی دیگر، مقدار 160 تپش در هر دقیقه را ثبت کرده است.
سخنگوی فیتبیت در واکنش به موضوع اینچنین عنوان کرده است:
“ما اعتقادی به درستی این موضوع نداریم. فیتبیت بهترین نوع محصولات رهگیری وضعیت فعالیتهای بدنی را به بازار ارائه میکند و تیم ما مطالعات درون شرکتی گستردهای را بهمنظور تایید کارایی محصولات انجام میدهد. PurePulse نتایج به مراتب دقیقتری در مقایسه با ماشینهای تعیین تعداد ضربان قلب موجود در باشگاهها ارائه میدهد و این امر به آن دلیل است که همواره حتی در مواقعی که در باشگاه حضور ندارید نیز ضربان قلب بررسی میشود.”
با این وجود، کاربران باید توجه داشته باشند که دستبندها یا دیگر دستگاههای الکترونیکی که بهمنظور رهگیری وضعیت فعالیتهای بدنی و جسمانی طراحی شدهاند قرار نیست اطلاعاتی در سطح دستگاههای پزشکی و دیگر وسایل حرفهای و سطح بالا ارائه دهند.
فیتبیت پیش از این و در سال 2014 نیز با مشکلات قانونی مختلفی پس از ایجاد جوشهای پوستی در کاربرانی که از فیتبیت فورس استفاده میکردند مواجه شده بود.
منبع : آی تی ایران
چرا مال من همش رمز میخواد برمیگرده اولش