تکنولوژی

طرح‌های ویژه اپراتورها حذف می‌شود

بسته‌های مکالمه نامحدود 3 اپراتور تلفن‌همراه با نام‌های «هدفت را بزن»، «شگفت‌انگیز» و «دکا» با دستور رگولاتوری و موافقت اپراتورها حذف شد.

سازمان تنظیم مقررات اعلام کرد: به دنبال جلساتی که مسئولان با مدیران سه اپراتو تلفن همراه داشتند به این نتیجه رسیدند که ادامه طرح‌های مکالمات نامحدود سه اپراتور تلفن همراه با نام‌های هدفت‌ را بزن، شگفت‌انگیز و دکا باعث به هم ریختن بازار و ضد رقابت خواهد شد.

این سازمان اعلام کرد: به این ترتیب با توجه به 3 ماهه بودن بسته‌های تشویقی، مقرر شد این خدمات متوقف و اپراتورها بسته‌های جدیدی که به نفع مشترکان نیز باشد را به سازمان پیشنهاد دهند.

این سازمان یادآور شد: همچنین مقرر شد این طرح‌ها برای کسانی که در میانه ماه طرح را فعال کرده‌اند تا پایان ماه فعال باشد و پس از آن دیگر تمدید نشود. همچنین اپراتورها موظف شدند  به منظور جلوگیری از ضرر مشترکان اطلاع‌رسانی کافی درباره اتمام این بسته‌ها به مشترکان انجام شود.

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا