تکنولوژی

تعرفه‌ اینترنت رایتل

کمپین 3G رایتل با شعار  «سرعتش باور نکردنیه» این روزها و همزمان با تغییر چهره سایت این اپراتور در سطح گسترده‌ای از تهران در معرض دید مردم قرار گرفته است.  اپراتوری که به نظر می‌رسد حالا کم کم کاربران ارزش‌های مهمترین ویژگی‌ آن یعنی نسل سوم تلفن همراه را لمس می‌کنند آرام آرام مشغول گذر از پله‌های اولیه و حرکت به سمت جلب کاربران بیشتر دارد.

در حالی که اپراتورهای رقیب زمزمه لغو انحصار این اپراتور از خدمات نسل سوم سر داده‌اند رایتل تلاش می‌کند که از فرصت خود برای ارایه اینترنت پرسرعت‌تر استفاده کند در این مسیر جلب اعتماد کاربران مهمترین چالش این اپراتور است. سیم‌کارتهای رایتل هنوز در بسیاری از شهرهای ایران – به خصوص شهرهای شمالی که مسافران تابستانی فراوانی دارند آنتن نمی‌دهند و حتی در تهران نیز آنتن‌دهی آن ضعف‌های زیادی دارد. با این حال برای شهرها و محل‌هایی که رایتل در آنها خوب آنتن می‌دهد فرصت مناسبی برای استفاده از اینترنت پرسرعت آن وجود دارد. 

اما اینترنت رایتل چه قیمتی دارد و تعرفه‌های آن چگونه است. واقعیت این است این سخت‌ترین سوالی است که شما می‌توانید بپرسید! به این صفحه نگاهی بیندازید. آنقدر در آن طرح و بسته وجود دارد که اساسا کاربر گیج می‌شود کدام بسته را خریداری کند. ما هیچ توصیه‌ای نداریم جز اینکه به هر حال تنوع بسته‌ها مزیت‌هایی هم دارد و این است که می‌توان مناسب‌ترین را بنا بر نیاز خریداری کرد.

ما یک بسته ۱ مگابیتی اینترنت حرفه‌ای را برای مدت ۹۰ روز با قیمت ۹۰ تومان خریدیم. ارسال و تایید کارت خبرنگاری یک روز طول کشید و بلافاصله بعد از خرید سرعت اینترنت ما به ۱ مگابیت افزایش یافت. تست‌های ما از سیم کارت رایتل در سراسر تهران ادامه دارد اما تست‌های اولین نشان می‌دهد که واقعا سرعت همان است که انتظار دارید. 

البته رایتل ارایه اینترنت بالای ۱۲۸ کیلوبیت به کاربران عادی را به  قوانین سازمان تنظیم مقررات منوط کرده است ولی الان حتی با ارسال تصویر جواز کسب از طریق سایت هم می‌توان اینترنت را خریداری کرد. اینترنت رایتل به هرحال در مقایسه با اینترنت‌ ADSL و وایمکس گران‌تر است اما به هر حال قیمت اینترنت نسل سوم در همه جای دنیا گران است اما تعرفه‌های رایتل با توجه به کیفیت و سطح پوشش  به نظر ما هم خیلی گران‌تر از آنچیزی است که توقع داریم. شما هم اگر از اینترنت رایتل استفاده کرده‌اید نظراتتان را  در بخش دیدگاه‌ها بنویسید تا دیگر کاربران را راهنمایی کند. 

برخی تعرفه‌ اینترنت رایتل 

اینترنت حرفه‌ای برای سیم کارت دائمی 

سیم کارت دائمی یک هدیه ۵۰۰ مگابایتی اینترنتی هم دارد. قیمت سیم کارت دائمی رایتل ۱۲۰ هزار تومان است.

بسته‌های مصرفی اینترنت برای سیم‌کارتهای دائمی

سیم کارت و بسته اینترنت و مودم  چیزی در رقابت با وایمکس 

منبع
آی‌تی‌ایران

نوشته های مشابه

‫1,498 دیدگاه ها

  1. رایتل واقعا آشغاله – من خط یه مگ خریدم ولی سرعت دانلودشون فقط 15 کا هست وقتی هم زنگ میزنم پشتیبانی میگن شبکه اختلال داره
    جالبه که وسط تهران هم هستیم – قیمتش هم قیمت خون باباشونه

  2. من رایتل رو فقط وفقط وفقط به خاطر اینترنتش خریدم خدایی سرعت خیلی زیادی داره دمش گرم اونی که رایتل رو به وجود اورد—–فقط یه خواهش از مدیر شرکت رایتل دارم اینکه< قیمت بسته های اینترنتی رو یه خورده پایین بیاره > با تشکر

  3. منم میخواستم یه سیم کارتشو بخرم ولی بعد از دیدن تعرفه هاش ……….بازم صد رحمت به ایرانسل خودم 10هزار تومن مید م2گیگ یه ماهه ،تازه بعضی وقتا اخر ماه حجم اضافه هم میارم ولی با این تعرفه ها فقط میتونم بگم متاسفم برا بعضی ها

  4. انقد نگین گرونه.ببینید اگه رایتلو با ADSL بخواین مقایسه کنین گرونه.خب ولی ادم ADSL که همیشه همراش نیست.به نظر من اینترنت رایتل برای بیرون و مسافرت خوبه که ادم یه وقت خواست ایمیل چک کنه و دان کنه وبریم وایبر و…استفاده کنه.بعد از طرفی هم به دو اپراتور دیگه هم دقت کنین میبینید که تعرفه هاشون حداقل دو برابر رایتله اونم با اون سرعت مضخرفشون که یه صفحه به زور باز میکنه.

  5. دوست عزيز
    نظرت در مورد غيرفعالسازي عمدي نمايش مقدار حجم اينترنت باقيمانده از بسته سفارشي كه با وارد كردن كد USSD فرمان #140* قبلا پشتيباني ميشد اما اكنون نه تنها پشتيباني نمي گردد بلكه حتي در اجراي كد با خطا مواجه ميگرد ده بار بايد امتحان كني تا تازه فقط مقدار اعتبار ريالي را بشما نمايش دهد ! كاراشون عمديه نفت تحريم شده دولت بودجه نداره بده دستوره با اين سياستها از مردم بيگناه هزينه هاشون تامين كنن استدلالشون هم اينه كستانيكه از اينترنت گران رايتل استفاده ميكنن لزوما پولدار هستند ! شك نكنيد همينه !!!!!!!!! ضمنا نكته بسيار مهم تر اينه كه مدرنيزيشن و فرهنگ تجدد بسرعت داره در تمام جهان رايج ميشه مهمترين ابزار اتشارش اينترنت و تلويزيون و روزنامه هاست چون قادر نيستند جلوي مدرنيزيشن را بگيرند تنها هنرشان اينست سرعتش را كند كنند سياست شان حفظ ارزشها بهر قيمت است

  6. با سلام من 2 روزه یه دونه اعتباریش رو گرفتم ولی هنوز فعال نشده تا بخواهم نظر خواسی بدهم الانم از ایرانسل استفاده میکنم که سرعتش نسبت به سال قبل خیلی افت داشته تا ببینیم با رایتل چه باید بر سرمون بریزیم

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا