مرکز داده 130 میلیون دلاری از سوی جنرال موتور
همكاران سيستم- شرکت خودروسازي جنرال موتورز از برنامه جديد خود براي راهاندازي مرکز داده جديدي خبر داده است که ميتواند سرعت فعاليتهاي رايانهاي اين شرکت را به ميزان قابل ملاحظهاي افزايش دهد و در کاهش هزينههاي سازماني بسيار موثر باشد.
اين شرکت که پس از اعلام ورشکستگي در سال 2009 هماکنون شرايط بهتري را تجربه ميکند، اعلام کرده است که براي راهاندازي اين مرکز داده قصد دارد سرمايهگذاري 130 ميليون دلاري انجام دهد. طبق پيشبينيهاي انجام شده راهاندازي اين پايگاه داده در سال 2015 به اتمام ميرسد.
قرار است اين مرکز داده عظيم و کارآمد در ساختمان مركز فني شرکت جنرال موتورز در منطقه ديترويت راهاندازي شود. به گفته شرکت مذکور اين پروژه همراه با 25 کارشناس و متخصص فناوري دنبال ميشود.
مديران شرکت جنرال موتورز توضيح دادند که مرکز داده جديد آنها باعث خواهد شد تا خودروهاي توليد شده در اين شرکت با کيفيت بالاتر و قابليتهاي بيشتري در بازار رقابت محلي و بينالمللي حاضر شوند. لازم به ذکر است شرکت جنرال موتورز طي چند سال گذشته تاکيد فراواني بر استفاده از نسل جديد فناوريهاي ديجيتالي در خودروهاي جديد خود داشته و بر اساس آن موفق به توليد نسل جديد سيستمهاي هوشمند کنترل خودرو از جمله On Star شده است.
«تِري کلاين» مدير فناوري شرکت جنرال موتورز در اين باره گفت: «اين پايگاه داده جديد و ديگر پايگاههاي داده شرکت جنرال موتورز در سراسر جهان به اين مرکز کمک ميکنند تا در فرآيند طراحي و توليد خودرو موفقتر عمل کند و بتواند بهترين اتومبيلهاي جهان را در اختيار مردم بگذارد».