تکنولوژی

علی اکبر جلالی: فیلتر فیس بوک در دوران تکنولوژی بعید است

دبير هيات علمي دومين كنفرانس شهر الكترونيكي با انتقاد ا فيلترينگ سايت‌ها گفت: در هزاره سوم و با توسعه تكنولوژي در كشورها، چرا بايد برخي سايت‌ها بايد فيلتر شود؟ روز گذشته ما شاهد فيلترينگ سايت فيس‌بوك بوديم كه اين امر در اين دوران تكنولوژي بسيار بعيد است.
به گزارش ايلنا، علي‌اكبر جلالي خاطر نشان كرد: چرا مسؤولين با كارشناسان و استادان دانشگاه در اين رابطه مشورت نمي‌كنند؟ الان مي‌توان يك سايت را فيلتر كرد ولي در آينده چگونه مي‌توانند با پيشرفت‌هاي فناوري مقابله كنند.
وي افزود: اهداف عاليه نظام جمهوري اسلامي در گرو بكار فضاي مجازي و تغيير ديدگاه‌هاي مديران اجرايي كشور است.
علي‌اكبر جلالي ضمن اشاره به الزام استفاده از فناوري اطلاعات اظهار داشت: ظهور و گسترش فناوري اطلاعات در سال‌هاي اخير تحولات شگرفي را در بسياري از زمينه‌ها و از جمله مديريت شهري پديد آورده و در حقيقت فضاي مجازي عرصه جديدي را در برابر انسان امروز بوجود آورده است. ظهور مفاهيمي همچون دولت الكترونيكي، شهر الكترونيكي، شهردار الكترونيكي و شهروند الكترونيكي از اين جمله است؛ شهري كه در آن دسترسي شهروندان به سازمان‌هاي اداري و متوليان ارائه خدمات براي رفع تمامي نيازهاي آنها به صورت شبانه‌روزي و مستمر، با اطمينان كافي، امن و محفوظ فراهم باشد شهر الكترونيكي ناميده مي‌شود. بديهي است در چنين شرايي كار و تفريح، توزيع عادلانه امكانات، مشاركت شهروندان در مديريت شهر و پرداختن به نيازهاي فرهنگي و ديني،‌ رقابت سالم در زمينه‌هاي اقتصادي و بهره‌مندي از فرصت‌هاي برابر،‌ شفاف‌سازي اطلاعات و نحوه ارائه خدمات، حذف سفرهاي زائد و ده‌ها مليت ديگر از جمله ثمرات بكارگيري فضاي مجازي است.
وي در دومين همايش شهر الكترونيك خاطر نشان كرد: بديهي است متوليان امر باعث ايجاد توسعه زيرساخت ارتباطي، نظارت هوشمند و مستمر به منظور بازنگري سياست‌ها، توسعه و ارتقاي خدمات شهري، يكپارچه‌سازي سيستم‌ها، ايجاد منابع پايدار درآمدي، حذف موازي‌كاري‌ها، اعمال سياست‌هاي تشويقي و ترويج فرهنگ كارگروهي توجه ويژه‌اي داشته باشند.
جلالي ادامه داد: شكي نيست كه توسعه عدالت و بهبود كيفيت زندگي مردم صرفه‌جويي در وقت و انرژي و منابع،‌كاهش فساد اداري و افزايش نظم در زندگي شهري در گرو پياده‌سازي شهر الكترونيكي است و مي‌توان گفت شهر الكترونيكي همان اصلاح الگوي مصرف و پياده‌سازي خواسته‌هاي رهبر كشور است.
وي در مورد ديدگاه‌هاي مديران كشور در اين حوزه اظهار داشت: در بسياري از مواقع ما شاهد مقاومت‌هاي بسياري در اين حوزه هستيم كه اين امر باعث دوري ما از كشورهاي ديگر مي‌شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا