جست و جو در اينترنت بدون اتصال به اينترنت!
آی تی ایران – شاید ایده جست و جو در اینترنت بدون اتصال به آن خنده دار به نظر بیاید اما اوایل هفته گذشته دو متخصص هندی این ایده را به اجرا گذاشتند.
اقای ماتهور به به خاطر دیتابیس مجازی شرکت Junglee شهرت فراوانی به هم زده یکی از این دو است. او این دیتابیس را که به بزرگترین کتابفروشی آنلاین جهان تبدیل شد را در 1998 به آمازون فروخت.
آقای شیس نیز نفر دوم این سایت نخستین سرویس آنلاین بازاریابی را طراحی کرده است.
این دو به همراه آقای بردلی هاسیک پروژه Webaroo را (کانگورو) را طراحی کردند که پنج روز قبل روی وب قرار گرفت. ایده این پروژه این است که چرا هر کسی که به دنبال جست وجو در اینترنت است باید حتما به اینترنت متصل باشد؟ چرا نباید همواره بخشی از وب که مورد نیاز ماست را در کامپیوتر دسک تاپٰ،لپ تاپ یا کامپیوتر دستی خود به همراه داشته باشیم ؟
این ایده باعث ایجاد Webaroo شد نرم افزاری که روی کامپیوتر افراد نصب می شود و امکان جست وجوی آفلاین را برای آنها فراهم می آورد و هنگام اتصال به اینترنت نیز محتوای خود را به روز می سازد.
Webaroo بر اساس یک الگوریتم منحصر به فرد یا فرمول ریاضی ایجاد شده که این کار را انجام میدهد.
هنگامی که نرم افزار یک بار روی سیستم اشخاص نصب می شود کاربران می توانند بدون اتصال به اینترنت به جست وجوی نیازهای خود بپردازند.
این نرم افزار با ویندوز ایکس پی یا 2000 در تمامی کامپیوترها و همچنین با ویندوز 2003 موبایل کار می کند و و نرم افزار آن در حدود 7 تا 10 مگابایت فضا را روی کامپیوتر شخص اشغال می کند.
این نرم افزار در سایت www.webaroo.com قابل بارگذاری است.