تکنولوژی

هشدار نسبت به از کار افتادن زيرساخت های اينترنت

گزارش اخير يكي از شركتهايي كه كنترل برخي زيرساختهاي اساسي شبكه جهاني اينترنت را دراختيار دارد، نشان مي‌دهد احتمال وقوع نوع جديدي از حملات اينترنتي موسوم به “دي او اس”(‪ (DoS‬به منظور از كار انداختن شبكه اينترنت در آينده افزايش خواهد يافت.

به گزارش سايت اينترنتي “بي‌بي‌سي‌نيوز”، در حملات از نوع “دي او اس” مرسوم، تبهكاران اينترنتي از تعداد زيادي رايانه براي ارسال حجم سنگيني اطلاعات به يك رايانه “سرور” استفاده مي‌كنند كه بدين ترتيب رايانه “سرور” يد شده در انتقال ترافيك عادي اينترنت دچار مشكل شده و يا حتي ممكن است از كار بيفتد.

از اين قبيل حملات معمولا براي هدف قرار دادن رايانه‌هاي “سرور” ميزبان وب سايتها و در نتيجه غيرفعال كردن آن وب سايتها استفاده مي‌شود.

هم‌اكنون كارشناسان رايانه‌اي از احتمال وقوع حملات خطرناك جديدي خبر مي‌دهند كه در آن تبهكاران اينترنتي به يك بخش كليدي سامانه آدرس‌گذاري در اينترنت موسوم به “دامين نيم سيستم”(‪ (DNS‬نفوذ كرده و با دست كاري آن، شدت حمله خود را چند برابر مي‌كنند.

سرورهاي “دي ان اس” درحقيقت رايانه‌هاي مركزي هستند كه درخواستهاي كاربران را در اينترنت به آرسهاي صحيح هدايت مي‌كنند.

در حملات جديد، هكر پيغامي را به يك سرور “دي ان اس” ارسال مي‌كند كه آدرس مبدا فرستنده در آن جعلي است و در حقيقت به جاي آدرس مبدا ارسال كننده پيغام، آدرس هدفي كه هكر مي‌خواهد بدان حمله كند، جاسازي شده‌است.

بدين ترتيب سرور “دي ان اس” پيغام آلوده را دريافت كرده و پاسخ آن را به آدرس مبدا، كه در حقيقت آدرس هدف حمله است، ارسال مي‌كند.

حجم اطلاعات ارسال شده توسط سرور “دي ان اس” معمولا بزرگتر از حجم پيغام اوليه ارسال شده براي “دي ان اس” است و بدين ترتيب، هكر با ارسال چند هزار پيغام به يك رايانه سرور “دي ان اس”، چند گيگابات اطلاعات ر به سوي هدف حمله خود روانه مي‌كند و رايانه هدف حمله را عملا در پردازش و پاسخ به اطلاعات دريافتي ناتوان مي‌سازد.

به گفته مسئولان شركت شبكه‌هاي رايانه‌اي “وري‌ساين”(‪ (Verisign‬در آمريكا، نشانه‌هايي از آزمودن اين روش توسط هكرها براي حمله به زيرساختهاي اينترنت در سال ‪ ۲۰۰۵‬مشاهده شده و در سال ‪ ۲۰۰۶‬نيز ادامه يافته‌است.

شركت “وري‌ساين” هم‌اكنون كنترل و نظارت بر دو سرور “دي ان اس” اصلي از مجموع ‪ ۱۳‬سرور “دي ان اس” مورد استفاده در هدايت ترافيك در شبكه جهاني اينترنت را بر عهده دارد.

منبع : ايرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا