درآمد تلگرام از کجاست؟
درآمد تلگرام از کجاست؟ این سوالی است که از ما بسیار پرسیده شده است و شاید برای شما هم جالب باشد بدانید محبوبترین پیام رسان ایران از چه طریقی درآمد کسب میکند.
تلگرام یک سرویس پیامرسان بدون سود است. این پیام رسان برای سیستمعامل اندروید، ویندوز، آیاواس، ویندوز فون، مک اواس، لینوکس و ویندوز انتی نسخه اختصاصی دارد. بزرگترین مشتری این پیام رسان هم ایران است. همانطور که شما هم شاهد هستید بیشتر اطلاعات ایرانیها امروزه از طریق تلگرام ردوبدل میشود.
درباره درآمد این شرکت حرفهای بسیاری به گوش میرسد از قبیل اینکه برخی دولتها مانند روسیه به این کمپانی پول میدهند و آن را حمایت مالی میکنند. اما چیزی که به صورت رسمی گفته میشود و مدیرعامل این شبکه اجتماعی میگوید این است که تلگرام هیچ راه درآمدی ندارد و نخواهد داشت، هرگز تبلیغات نگرفته و نخواهد گرفته، سرمایه گذار هم ندارد و نخواهد داشت و هرگز به هیچ قیمتی فروخته نخواهد شد! این عین سخنان پاول دورف مدیرعامل تلگرام است.
او همچنین اعلام کرده از شرکتهای مختلف پیشنهادهای فراوانی داشته است. پاول دورف میگوید چند شرکت و شخص که نام آنها را فاش نمیکند از سیلیکونولی و غیره به او پیشنهادهایی بین 3 تا 5 میلیارد دلار برای خرید تلگرام دادهاند اما او همه آنها را رد کرده است و از این پس هم تصمیم دارد همین کار را انجام دهد.
زمانی که از پاول دورف سوال شده که هزینههای تلگرام را چگونه تامین میکند او پاسخ داده این هزینهها با سخاوت مردم و Donate (کمکهای بلا عوض مثل صدقه) تامین میشود و تلگرام درحال حاضر به اندازه کافی پول دارد و اگر نیاز به پول داشته باشد اعلام میکند تا به Donate شود.
در جدول پایین هم میتوانید نمودار رشد این پیام رسان را ببینید.
منبع : آیتیایران
علاوه بر فیلتر بودن تلگرام تو ایران و روسیه که نشون دهنده نفروختن اطلاعات کاربرانه اوپن سورس بودنش هم نشونه عالی بودن تلگرام هس . ینی کداشو همه میتونن ببینن و اگه باگ داشته باشه رفعش کنن . نمیتونه اطلاعات هیچ کاربری رو بدزده چون توی کداش ملت میفهمن
پاول دورف عالیه
چقد ما ایرانی ها ساده ایم و نمیدونیم این تلگرام اطلاعات شخصیمون می فروشه.
اخه ی نمونه از اطلاعاتتو که ارزش خرید داره رو میشه بگی ؟
شاید ما هم وسوسه شدیم
فیلتر تلگرام در روسیه و ایران نشان داد که واقعا این پیام رسان محبوب و پرکاربرد به هیچ دولت یا سازمانی وابسته نیس
به شرکت های مختلف می فروشن
مثلا یک شرکت شامپو ساز از روی اطلاعات شما شامپوی مورد علاقتون رو بهتون پیشنهاد میده
یا خود گوگل از روی اطلاعات شما مطلاب مناسبتون رو نشون میده
نه به هیچ وجه
شما چه اطلاعاتی داری ک بخواد بفروشه؟
خواهشا اونارو مثل خودمون فرض نکنید…
لابد داریم دیگه. وگرنه سال ۹۳ اسرائیل به شرکت فیسبوک پول نمیداد تا از کابرای ایرانی اطلاعات بخره
چشم تأمل میکنیم.
اخه ما چه اطلاعاتی داریم
برای ما که در ایران به راحتی از نرم افزارهای مختلف بصورت رایگان استفاده می کنیم خیلی قابل درک نیست که چرا جنبش open source بوجود اومده و اصولا donate کردن به چه معنی و مفهومیه.. ما هیچوقت درک نمیکنیم که بنیاد ویکی مدیا چطور با کمک های مالی مردمی به حیاتش ادامه میده.. :/