تکنولوژی

مدیرعامل IBM، یک شیفته تکنولوژی، یک مدیر موفق

 مدیرعامل شرکت بزرگ و قدیمی IBM یک شیفته واقعی تکنولوژی است. «جینی رامتی» یک مدیر زن است با تمام حساسیت‌های خاص خودش که به خاطر قاطعیتش در تصمیم‌گیری‌های مختلف در دنیای تکنولوژی شناخته می‌شود.

او به همه جزئیات فکر می‌کند، از لباس پوشیدنش گرفته تا طرز صحبتش. گاهی این‌طور به نظر می‌رسد که او از دنیای فروش و بازاریابی آمده است و گویا چندان با این فضا بیگانه هم نیست. او در IBM به‌عنوان معاون ارشد بخش مشاوره سرویس‌های تجاری جهانی کار می‌کرد. او همچنین نقش مهمی در تبدیل IBM از یک شرکت سخت‌افزاری به یک شرکت سخت‌افزاری، نرم‌افزاری و مشاوره‌ای بزرگ داشت. 

او قبل از آنکه به‌عنوان مدیرعامل این شرکت انتخاب شود، مدیریت بخش فروش و بازاریابی این شرکت را به‌عهده داشت؛ نقشی که باعث شد او بیشتر به‌عنوان شخصی با پیشینه حضور در دنیای فروش شناخته شود. با این حال اما رامتی دوره کاری‌اش در IBM را به‌عنوان یک مهندس سیستم‌ها آغاز کرد. او مدرک کارشناسی‌اش را در رشته علوم کامپیوتر و مهندسی الکترونیک از دانشگاه Northwestern گرفت. در واقع وقتی او درباره بعضی از تکنولوژی‌های جدیدی که IBM در حال کار روی آنهاست صحبت می‌کند، به‌خصوص کامپیوتر متفکر، قابل آموزش و سخنگوی Watson، روح شیفته تکنولوژی‌اش از جلدش بیرون می‌آید. این موضوع را «گیلات تت» گزارشگر فاینشنال تایمز بعد از یک مصاحبه رو در رو با جینی رامتی می‌گوید. او می‌گوید: «ناگهان می‌دیدم که ما به‌عنوان یک روزنامه‌نگار و مدیرعامل با یکدیگر صحبت نمی‌کنیم، بلکه مثل دو شیفته واقعی تکنولوژی با هم حرف می‌زنیم. رامتی درباره کامپیوتر Watson معتقد بود که این کامپیوتر می‌تواند درست مثل انسان حتی تصمیم‌گیری کند و حتی همه چیز را یاد بگیرد.» علاوه‌بر همه این‌ها، جینی رامتی به‌عنوان یکی از بهترین مدیرعاملان شرکت‌های تکنولوژی ویژگی‌های جالب دیگری هم در پیشینه خودش دارد که می‌توانید با بعضی از آنها در اینجا آشنا شوید:

1- او در خانواده‌ای کاملا متوسط در شهر شیکاگو بزرگ شد و وقتی که فقط 15 ساله بود شاهد طلاق و جدایی والدینش بود. 

2- خانواده رامتی چهار فرزند دارند و او بزرگ‌ترین فرزند خانواده است.

3- تا پیش از جدایی والدین رامتی، مادرش خانه‌دار بود، اما بعد از آن او مجبور به‌کار در چند شرکت مختلف شد تا بتواند خانواده‌اش را پشتیبانی کند. 

4- مادر جینی همچنین در کالج شبانه شرکت می‌کرد و درس می‌خواند و به همین دلیل او زمان زیادی را برای مراقبت از خواهر و برادرهایش صرف می‌کرد.

5- مادر رامتی به وضوح نقش الگویی برای او داشته است، تا جایی که او در مصاحبه‌ای می‌گوید: «او همه چیز را برای راحتی ما فدا می‌کرد. در روز درس می‌خواند و شب‌ها کار می‌کرد تا بتواند مدرک دانشگاهی‌اش را بگیرد. او هرگز گله و شکایتی نکرد. او همه‌چیز را برای ما فراهم می‌کرد و از همین‌جا بود که من فهمیدم هیچ مشکلی وجود ندارد که نتوان آن را حل کرد.»

6- جینی رامتی با بورسیه و کمک هزینه دانشجویی شرکت General Motors به دانشگاه Northwestern رفت. 

7- او دو سال در شرکت General Motors کار کرد در همین مدت با «مارک آنتونی رامتی» همسرش آشنا شد و سپس در سال 1981 به استخدام IBM درآمد و به دیترویت در میشیگان رفت. او از آن زمان تاکنون در IBM بوده است.

8- او معتقد است که کمک و حمایت همسرش – حتی در کارهای خانه- تاثیر زیادی در رشد کاری او داشته است و در این مورد می‌گوید: «همسرم همیشه با سهم عادلانه‌ای کارهای مختلف را به‌عهده می‌گیرد. فکر نمی‌کنم من تا حالا لباس‌هایش را اتو کرده باشم.»

9- همسر رامتی اما از این تعاریف طفره می‌رود. هیچ‌کس نمی‌داند که کار اول او در شرکت General Motors چه بوده است. اغلب ما تنها می‌دانیم که همسر جینی رامتی در حال حاضر یک سرمایه‌گذار در یک شرکت نفتی است. رامتی گفته است که همسرش از اینکه نام خانوادگی‌اش را اشتباه تلفظ کنند واقعا عصبانی می‌شود. 

10- او عاشق کافی شاپ‌های استارباکس است، اما قهوه نمی‌نوشد. او عاشق نوشیدن چای است.

 

 

منبع : دنیای اقتصاد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا