صدوشصت ميليارد تومان درسال جارى به پژوهشIT اختصاص مىيابد
دنياى اقتصاد- 2درصد از اعتبارات استانى به فعاليتهاى پژوهشى و فناورى در سال جارى اختصاص مىيابد كه اين اعتبار به ميزان 160ميليارد تومان موجب تقويت ريشه منابع استانى مىشود.
به گزارش خبرنگار ما دكتر صديق مديركل امور پژوهش سازمان مديريت و برنامهريزى در سمينار همانديشى اجلاس ملى IT ضمن بيان اين مطلب گفت: نتايج حاصل از دوره اول طرح حمايت از بخش خصوصى قابل ارائه در سطح جهان است و مىتوان نتايج همكارىهاى بخش دولتى و خصوصى در كشور را ارائه و ارزيابى كرد.
وى در ادامه گفت: شيوهنامه دوره دوم طرح حمايت از بخش خصوصى نيز هماكنون توسط دبير شوراى عالى اطلاعرسانى نهايى ده و در هفته آينده امضا و ابلاغ مىشود.
صديق با اشاره به طولانى شدن بررسى نتايج دور اول گفت: يكسال است كه در حال بررسى نتايج هستيم و اكنون تصميم گرفته شده تا با 50درصد افزايش حمايتها در دور دوم از مجريان منطقهاى نيز استفاده شود.
وى افزود: امسال 17ميليارد تومان اعتبار در اختيار داريم كه با توجه به 5/12ميليارد اعتبار در سال گذشته اين ميزان رشد داشته است اما استقبال استانها در سال جارى بسيار زياد شده و شايد اين اعتبار براى امسال كافى نباشد.
وى در ادامه به دو چالش مهم در توسعه IT اشاره كرد و گفت: بخش خصوصى هنوز در انجام پروژهها حرفهاى نشده است و از طرفى مشكل كارفرمايى نيز در كشور وجود دارد و اين مسائل در كنار نوع سيستم اجرايى كشور موجب هزينههاى بسيار براى به دست آوردن تجربه در كشور شده است.
صديق ايران را در ميان تمامى كشورهاى آسيا به جز كره و ژاپن در رتبه بالا اعلام كرد و گفت: در آمارهاى بينالمللى به دليل قديمى بودن اطلاعات، ايران در رتبههاى پايين قرار مىگيرد در حالى كه هيچكدام از كشورهاى آسيا به اندازه ايران پيشرفت نكردهاند.