تغییرات تکنولوژی این دوره جام جهانی فوتبال
مسابقات جام جهانی فوتبال به پایان خود نزدیک میشود. از آنجا که این مسابقات هر 4 سال یکبار برگزار میشود، فرصت خوبی است که به تغییر و تحولات در نحوه پخش مسابقات پس از هر دوره 4 ساله نگاهی بیندازیم و ببینیم در مقایسه با دوره گذشته چه تکنولوژیهای جدیدی در رابطه این مسابقات معرفی بهکار گرفته شدهاند. در کل ابتدا باید قبول کنیم تکنولوژی در طول این چند سال باعث بهتر شدن هرچه بیشتر مسابقات جام جهانی شده است. این بهبودها از تصاویر و شوخیهای توییتری گرفته تا افزایش رزولوشن تصاویر را شامل میشوند و این مسائل مطمئنا بر هیچکس پوشیده نیست.
یکی از تفاوتهای این دوره از مسابقات با دورههای گذشته، افزایش قابل توجه حجم پخش مسابقات بهصورت اینترنتی است که با استفاده از سرویسهای رایگان مختلفی که اخیرا برای کاربران ارائه شده، تماشای بازیها بهصورت آنلاین را بسیار ساده و بدون دردسر کرده است. در دوره قبلی جام جهانی، اگر سرویس پخش آنلاین مناسبی هم وجود داشت، کاربر یا سرعت اینترنت و یا حجم کافی برای تماشای بازیها به صورت انلاین در اختیار داشت. اما امروزه همه این شرایط دگرگون شده است و میبینیم که بسیاری بازیهای را بدون هیچ تاخیر و قطعی تماشا میکنند.
امسال واقعا تجربه جام جهانی متفاوت بوده. علاوه بر سرعت و سرویسهای بهتر، کاربران میتوانند مسابقات را در مسیر برگشت به خانه از طریق اسمارتفونهایشان تماشا کرده، اخبارهای جدید مسابقات را دنبال کنند و حتی بازیهایی را که موفق به دیدن آنها نشدند از طریق سرویسهای مختلف بهصورت غیر مستقیم تماشا کنند. این امکانات همگی به لطف پیشرفت تکنولوژی و اینترنت برایمان امکانپذیر شده است.
البته در این میان به نقش شبکههای اجتماعی و پیامرسانها هم باید اشاره کنیم چراکه باعث شدهاند بازیهای جام حهانی با حواشی بیشتر و جذابتری برایمان همراه باشند. برای مثال افراد در شبکههای اجتماعی و حتی پیامرسانها میتوانند با دوستانشان در رابطه با بازیهای مختلف کلکل کرده و یا پستهای مختلف و جالبی در رابطه با آنها منتشر کنند. میتوان گفت امروزه حواشی مرتبط با بازیهای جام جهانی به اندازه پخش بازیها هیجان انگیز و سرگرم کننده هستند.
مرتبط:
– پنج فناوری نوآورانه در جام جهانی ۲۰۱۸
– بهترین اپلیکیشنهای جام جهانی ۲۰۱۸
– واکنش کاربران توییتر به بازی نیمار در جام جهانی
منبع : آیتیایران