تکنولوژی

توليد اولترابوک‌های ارزان قیمت از سوی اپل

همکاران سیستم- نشریه تایوانی دیجی تایمز فاش کرده است که اپل در حال حاضر مشغول طراحی و ساخت اولترا بوک‌های ارزان قیمتی از خانواده مک بوک ایر است.

اپل قصد دارد برای جذب طیف وسیع‌تری از کاربران به سوی محصولات خود یک اولترابوک مک بوک ایر 799 دلاری را روانه بازار کند. بنا بر گزارش‌های منتشر شده به نقل از منابع ناشناس، اپل در سه ماهه سوم سال 2012 این لپ تاپ را وارد بازار خواهد کرد.

به نظر می رسد اپل در واکنش به عرضه نسل جدیدی از اولترابوک‌های شرکت اینتل اقدام به طراحی و ساخت یک اولترابوک ارزان قیمت کرده است. اینتل نیز در چند ماه گذشته سرمایه‌گذاری‌های هنگفتی در این صنعت کرده است. این شرکت قصد دارد اولترابوک‌های 699 دلاری خود را نیمه دوم سال جاری وارد بازار کند.

مک بوک ایرهای شرکت اپل که هم‌اکنون در بازار موجود است دارای دو اندازه 11 و 13 اینچی است که به ترتیب 999 دلار و 1299 دلار قیمت دارد. اپل یک مک بوک ایر 13 اینچی را نیز روانه بازار کرده است که 1699 دلار قیمت دارد.

گفتنی است گمانه‌زنی‌ها درباره محصولات جدید شرکت اپل فقط به اولترابوک‌های محدود نمی‌شود. هم اکنون بازار اخبار مربوط به رایانه لوحی کوچک 7 اینچی آیپد نیز بسیار داغ است. برخی از منابع ناشناس در تایوان و چین اعلام کرده‌اند اپل در حال ساخت یک رایانه لوحی 7 اینچی است و قصد دارد آن را با قیمت 300 دلار عرضه کند.

نظرسنجی‌های صورت گرفته نیز خبر از مساعد بودن اوضاع بازار برای یک آیپد 7 اینچی می‌دهد. اخیراً یک در یک نظرسنجی 52 درصد از پاسخگویان گفته‌اند حاضرند یک رایانه لوحی 250 تا 300 دلاری بخرند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا