نهادهاي بينالمللي زير حمله هكرها
ايسنا- يكي از بزرگترين شرکتهاي امنيت کامپيوتري اعلام کرده است که بيش از 70 سازمان و نهاد در سراسر جهان طي پنج سال گذشته بارها هدف حملات هکرهاي کامپيوتري قرار گرفتهاند.
شش دولت، سازمان ملل متحد، کميته بينالمللي المپيک و شماري از شرکتهاي دفاعي و امنيتي از جمله اهداف هکرها در اين حملات بودهاند.
بر اساس گزارش شرکت مکآفي، يكي از بزرگترين شرکتهاي امنيت کامپيوتري، هکرها در بعضي از موارد سالها زمان صرف گشتن در ميان اطلاعات محرمانه موسسات مالي، سامانههاي نظامي و ارتباطات ماهوارهاي کردهاند.
مکآفي اعلام کرده است که اين گونه حملات کمسابقه در دنياي مجازي که در ماه مارس 2011 موفق به کشف آن شده، از جانب يک کشور صورت گرفته است.
مکآفي نام اين کشور را اعلام نکرده، اما روزنامه واشنگتنپست به نقل از بعضي کارشناسان گزارش داده است که به نظر ميرسد کشور مورد اشاره در اين گزارش، کشور چين باشد.
چين همواره هرگونه دخالت دولت اين کشور در چنين حملاتي را رد کرده واتهامات مطرح شده را “بياساس” خوانده است.
راج سماني، يکي از مسئولان اروپايي شرکت مکآفي ميگويد که اين حملات مجازي همچنان ادامه دارد.
سماني ميگويد: سطح اين حملات با حملات “اژدهاي شب” در اوايل سال جاري ميلادي کاملا متفاوت است. آنه تنها يک بخش خاص را هدف گرفته بودند، اما اين حملات تازه کشف شده بسيار گستردهتر است.
شناسايي اين حملات نتيجه پنج سال تحقيق بر روي اطلاعات شماري از شرکتهاست که مورد حمله قرار گرفته بودند.
راج سماني ميگويد: در بعضي موارد ما اجازه نفوذ و دسترسي بيشتري پيدا کرديم تا ببينيم چه اطلاعاتي دزديده شده است. در بيشتر موارد شواهد نشان از هدف قرار گرفتن ايدهها و نوآوريهاي ارزشمند دارد.
به گفته سماني، دولت هند، صنايع فولاد و شرکتهاي امينت کامپيوتري نيز از جمله اهداف هکرها بودهاند.
طبق گزارشهاي شبكه خبري بي.بي.سي با وجود آن که شماري از کارشناسان معتقدند اين حملات از داخل چين صورت ميگيرد، اما گراهام کلولي از شرکت سوفوس ميگويد: هر بار که چنين گزارشهايي منتشر ميشود، انگشت اتهام به سوي چين نشانه ميرود.