تکنولوژی

لباسی تازه در آغازی ديگر

سايت آي تي ايران در آستانه سومين سال فعاليت خود با ترکيبي تازه در دستر علاقه مندان و خوانندگان خود قرار گرفته است.

اين ترکيب تازه شامل تغييراتي در نوع برنامه نويسي است که قابليت هاي بيشتري را براي ارايه به سرعت اخبار و مقالات گستره فناوري اطلاعات در اختيار دست اندرکاران سايت قرار مي دهد و همچنين سعي شده با تغيير شکل و گرافيک و افزودن پاری قابلیت ها نيز تا اندازه اي لباس تازه را از همه جهت در اين قالب جديد امتحان کنيم.


براي ديدن سايت قديم کليک کنيد

آي تي ايران نه به عنوان يک سايت خبري بلکه به عنوان آرشيوي براي برخي مقالات جالب کامپيوتري که در نشريات منتشر مي شدند، ايجاد شد اما استقبال از حرکت آغاز شده مسئولان سايت را به سمت افزودن بر قابليت هاي آن سوق داد.
از ارديبهشت ماه سال 81 که کار روي وب آغاز شد تا به امروز تغييرات زيادي در پشت صحنه سايت رخ داد تا رويه به روز سازي مطالب سايت شکل ساده تر و وسيع تري را به خود بگيرد با اين همه از آنجا که سايت کاملا بر مبناي مدل خاصي نگاشته نشده بود بسياري از چرخ ها دوباره اختراع شد و شايد اگر چون امروز نرم افزارهاي رايگان و پرقابليتي براي مديريت محتوا وجود داشت، هيچ گاه به سمت برنامه نويسي سعي و خطا روي نمي آورديم چه همان تلاش ها البته شيريني کار را در کام ما بيشتر مي کرد.

سايت جديد اما با تغيير در نوع برنامه نويسي و اضافه کردن بخش هاي جديد تا اندازه قابل ملاحظه اي سرعت نمايش صفحات را افزايش داده است. بهره گيري از يک جست و جوي دقيق و مرتب کردن آرشيو اخبار، مصاحبه ها و مقالات نيز قابل ذکر است.

بخش پايگاه همفکري بخش جديد ديگري است که در سايت اضافه شده و با انتخاب موضوعات مختلف کاربران مي توانند نظرات خود را روي موضوع اعلام شده ابراز کنند. تفاوت پايگاه همفکري با مثلا قابليتي چون کامنت در اين است که کاربران مي توانند روي نظرات يکديگر نيز نظر خاصي را اضافه کنند به نحوي که هر نظر خود به شکلي به يک موضوع قابل بحث ديگر تبديل شود و اين شکل شاخه اي نظرات تا به شکلي درخت گونه يک موضوع را از جوانب گوناگون مورد بررسي قرار مي دهد.

در بخش تبليغات نيز تا اندازه زيادي قابليت هاي مختلفي از جمله نمايش بر اساس تعداد کليک تعيين شده و يا تعيين اوليت نمايش ( براي نمايش همزمان چندين آگهي در يک مکان) است.
ايجاد صفحه ارسال مقاله و آرشيو اخبار به دو صورت 30 خبر آخر و آرشيو کلي نيز از ديگر بخش هاي جديد است.

با اين وجود و با گذشت دو سال اين تازه آغاز راه است و بی هیچ غروری اگر موفقیتی در کار بوده حاصل تلاش کسانی بوده که مطالب خود را در آی تی ایران منتشر می کرده اند و قطعا نقص و ضعف هايي وجود دارد که نيازمند پويشي مداوم در طول حرکت است.

همکاران
سايت آى تى ايران از ابتداى فعاليت خود از همکارى وهمراهى و مشورت دوستان بسيارى بهره برده که لازم است در اين جا از زحمات آنان قدردانى گردد:

دکتر على اکبر جلالى
مهندس حسين شمس مديرمحترم شرکت اينترنتى پايتخت
مهندس مصطفى محمدى رييس هيات مديره انجمن صنفى کارفرمايان اينرنتى
آقاى مهندس واحد از شرکت پرنام
آقايان مهندس کامروا ؛ قدملى و فاتحى از شرکت ميزبان
شرکت پرديس کرج،
آقای مسعود غلامى
مديريت محترم سايت iranASP.NET
آقايان مهندس مهرداد سيجانى و حسين بزرگى از شرکت اينترنتى فراکارانت
آقاى عليرضا شيرازى مديريت سايت پارسيک
آقاى عليرضا کاشيان مديریت شرکت ايران سرورز
آقاى رضا هاشمی از مديران سايت پرشين بلاگ
آقاى مهدى پروين
آقاى کاوه برهمند نويسنده برنامه ASP سايت قديم و مسئول فنى
تشکر فراوان از زحمات یک سال گذشته شرکت معماران عصر ارتباط:
آقای مهندس محسن رحمت مدير عامل شركت
آقای مهندس محمد ياوري ، طراح وب و مدير پروژه
آقای مهندس مهدي رحمت ، گرافيست سایت جدید
آقای مهندس مجتبي رهبري ، طراح و برنامه نويس وب
خانم الهه سينا ، متصدي ورود اطلاعات از سايت قبلي به سايت جديد
و دوستان دیگری که احیانا بر اثر فراموشی ما اسمشان از قلم افتاده است.

و بالاخره در پايان همچنين جا دارد به شکل ويژه تشکرى فراوان از دوست و همکار عزيز فرشاد شود که از ابتداى راه اندازى سايت تا امروز در تمامى تغييرات و مشکلات پيش روى ما يار و همراه ما بود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا