تکنولوژی

تجربه احساس گرما، سرما و درد در واقعیت مجازی با دستاورد جدید محققان

محققان دانشگاه شیکاگو موفق به ساخت دستگاهی پوشیدنی جدیدی شده‌اند که قادر است با آزادسازی مواد شیمیایی روی پوست دست، حس‌های مختلف اعم از گرما، سرما و حتی درد را در دنیای واقعیت مجازی به کاربر القا کند.

در ساخت این محصول از بخش‌های سیلیکونی و میکروپمپ‌ها برای رساندن پنج ماده شیمیایی مختلف به سطح پوست افراد استفاده شده است. به گفته محققان، این پنج حس را می‌توان با استفاده از مواد شیمیایی ایجاد کرد به طوری که از منتول برای ایجاد اثر خنک‌کنندگی و سرما استفاده می‌شود و می‌تواند برای یک روز سرد زمستانی در یک بازی واقعیت مجازی کاربردی باشد.

ماده شیمیایی دوم، کپسایسین نام دارد که اغلب در غذاهای تند استفاده می‌شود و می‌تواند احساس گرما در فرد ایجاد کند. حس مور مور شدن از طریق ماده شیمیایی سانشول به فرد القا می‌شود و لیدوکائین نیز می‌تواند به عنوان یک بی‌حس کننده موضعی مورد استفاده قرار گیرد.

اگرچه شاید لیدوکائین کمی‌نگران‌کننده به نظر برسد اما به‌اندازه آخرین ماده شیمیایی یعنی سینامالدئید نگران‌کننده نیست. این ماده حس سوژش را روی پوست ایجاد می‌کند و می‌تواند در موقعیت‌هایی همانند زمانی که کاربر در بازی دچار سوختگی می‌شود، مورد استفاده قرار گیرد.

در ظاهر تمامی‌این مواد شیمیایی بی‌خطر هستند و بعید به نظر می‌رسد که با اندک تماسی که این مواد با پوست برقرار می‌کنند، عوارض و آسیب‌هایی ظاهر شود.

به گفته محققان، می‌توان این دستگاه‌ها را روی قسمت‌های مختلف پوست همچون روی گونه‌ها برای شبیه‌سازی محیط‌های گرم و سرد استفاده کرد.

تجربه احساس گرما، سرما و درد در واقعیت مجازی با دستاورد جدید محققان

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا