کودکان و نوجوانان مالک سیم کارت می شوند
دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت: برای نخستین بار در کشور شرایطی فراهم خواهد شد که کودکان و نوجوانان مالک سیم کارت و دارای هویت حقیقی مستقل در فضای مجازی می شوند.
رئیس مرکز ملی فضای مجازی با اشاره به مسئولیتی که بر دوش اپراتورهای ارتباطی گذاشته شده است، تاکید کرد: اپراتورها باید یک مجرای ارتباطی صیانت شده را برای کودکان و نوجوانان فراهم کنند. برای نخستین بار در کشور قرار است که سیم کارت در مالکیت کودکان و نوجوانان قرار گیرد و در حال پیگیری هستیم که کودکان و نوجوانان هویت حقیقی مستقل در فضای مجازی داشته باشند.
ابوالحسن فیروزآبادی بر لزوم فعالسازی زیست بوم توسعه محتوای فضای مجازی کودک توسط بخش خصوصی تاکید کرد و افزود: با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سایر بخشهای حاکمیتی، شرکتهای نوپا باید محتوای سالم در اختیار کودکان و نوجوانان قرار دهند.
فیروزآبادی با تاکید بر اینکه روی پلتفرم شاد به دنبال این هستیم که یک رگولاتوری انبساطی فراهم کنیم تا بخش قابل توجهی از اقتصاد فعلی در حوزه تولید محتوا در کشور که به صورت نامنظم صورت میگیرد، روی این پلتفرم فراهم شود، ادامه داد: البته به صراحت اعلام میکنیم که با انحصار پلتفرم شاد مخالف هستیم و به همین دلیل دست مدارس غیرانتفاعی را برای استفاده از سایر اپلیکیشنهای ایرانی غیر شاد نیز بازگذاشته ایم.
وی در مورد نظام قیمت گذاری محتوای ویژه کودک در فضای مجازی نیز گفت: در خصوص نظام قیمت گذاری خدمات ارزش افزوده (وس) جلساتی در کمیسیون عالی محتوای مرکز ملی فضای مجازی برگزار شده و از بخش خصوصی نیز دعوت شده تا نظراتشان را اعلام کنند. در همین حال برای موضوع پرداخت نیز با بانک مرکزی و وزارت ارتباطات وارد مذاکره شده ایم. در حال جمع بندی هستیم و به زودی این سند ابلاغ میشود و مشکل فعلی ارائه کنندگان خدمات محتوا حل خواهد شد. با بانک و وزارت ارتباطات صحبت شده است.
باید این سیم کارت ها دسترسی محدودی داشته باشند تا برای کودکان که هیچ اطلاعی در مورد خطرهای احتمالی نمیدونن مشکلی پیش نیاد