اپلچگونهفیسبوکگوگل

نحوه غیرفعال کردن «Memories» در اپل فوتوز، فیسبوک و گوگل فوتوز

شرکت‌های اپل، گوگل و فیسبوک قابلیتی را تحت عنوان «خاطرات» یا همان Memories به منظور یادآوری لحظه‌ها و عکس‌های قدیمی و مرور خاطرات گذشته برای کاربران خود در نظر گرفته‌اند.

این ابزار با انتخاب برخی عکس‌ها و ویدیوهای قدیمی، آنها را در قالب یک نوتیفیکیشن به کاربر یادآور می‌شود تا آنها را مرور کند اگرچه شاید این ویژگی در ظاهر، مفید و شاید برای برخی‌ها جالب توجه باشد، اما بسیاری از کاربران تمایلی به مرور خاطراتی که ممکن است تداعی کننده روزهای سخت و ناخوشایند باشند، ندارند. اینجاست که تنها راه، غیرفعال کردن این ویژگی در اپل فوتوز، فیسبوک و گوگل فوتوز است که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.

اپل فوتوز

در آی او اس 14

  • اگر تصاویری در Memories نمایش داده می‌شود که تمایلی به مرور آنها ندارید، می‌توانید روی تصویر یا حتی ویدیو، لانگ پرس کرده و روی گزینه Suggest Fewer Memories Like This تپ کنید تا از این طریق، آی او اس ۱۴، این محتوا را کمتر برایتان انتخاب کرده و در این قابلیت نمایش دهد
  • برای آنکه نوتیفیکیشن‌های Memories را در فوتوز غیرفعال کنید، می‌بایست وارد Settings شده و بعد از آن Notifications، سپس Photos را انتخاب کرده و در نهایت تاگل Allow Notifications برای Memories را خاموش کنید
  • اگر هم ویجت فوتوز را به هوم اسکرین آیفون خود اضافه کرده‌اید، تصاویر Featured Photos در این قسمت نمایش داده می‌شوند که برای حذف هر کدام از این تصاویر از این لیست، می‌بایست انگشت خود را تا زمان ظاهر شدن منو، روی آن نگه دارید. سپس به پایین اسکرول کرده و گزینه Remove from Featured Photos را انتخاب کنید

در آی او اس 15

  • پلتفرم جدید آی او اس ۱۵ که به زودی عرضه می‌شود، به گزینه‌ای مجهز شده که می‌تواند امکان عدم نمایش تصاویر مربوط به فرد یا افرادی خاص را در Memories فراهم کند. برای این کار باید وارد اپلیکیشن فوتوز شد و روی آیکون Albums در قسمت پایین صفحه تپ کنید. سپس روی People که در زیر بخش Peolple & Place قرار دارد، تپ کنید. در اینجا می‌توانید هر شخصی را که دیگر تمایل به دریافت تصاویر و خاطرات مرتبط با وی را ندارید، انتخاب کنید
  • سپس روی علامت سه نقطه در قسمت بالایی و سمت راست صفحه تپ کنید. در اینجا، منویی ظاهر می‌شود که گزینه‌های نمایش کمتر و یا حذف از لیست People را نمایش می‌دهد
  • اگر Feature This Person Less را انتخاب کنید، دو گزینه نمایش کمتر در Memories و عدم نمایش برای همیشه را پیش رو خواهید داشت
  • حال اگر روی Remove This Person from People تپ کنید، از شما خواسته می‌شود تا آلبوم People را ریست کنید تا از این طریق، تمامی‌اطلاعات و تصاویر مربوط به فرد انتخابی از تمامی‌دستگاه‌های متصل به آی‌کلاد حذف خواهد شد

غیرفعال کردن «Memories

در دستگاه‌های مک

  • روی تصویر کلیک راست کنید و گزینه Suggest Fewer Memories Like This را انتخاب کنید تا تصویر انتخابی، کمتر در Memories نمایش داده شود
  • برای توقف دریافت نوتیفیکیشن‌های مربوط به Memories جدید، می‌بایست وارد منوی فوتوز شده و گزینه Preferences را انتخاب کنید. سپس در قسمت پایینی تب General، تیک داخل باکس Show Memories Notifications را بردارید. همچنین می‌توانید تیک مربوط به باکس Show Holiday Events را نیز برای عدم نمایش تصاویر مربوط به تعطیلات در Memories بردارید

غیرفعال کردن «Memories

فیسبوک

فیسبوک در سال ۲۰۱۵، قابلیتی را تحت عنوان On This Day برای پلتفرم خود عرضه کرد که البته چد ماه بعد، امکان اعمال تغییر در این ویژگی نیز ارائه شد. البته این قابلیت به مرور زمان به Memories تغییر نام داد.

با این حال، کاربران فیسبوک می‌توانند هم از طریق اپلیکیشن و هم وب، تغییراتی را در این قابلیت اعمال کنند:

نسخه وب فیسبوک

  • برای این کار، می‌بایست گزینه Memories را از ستون سمت چپ انتخاب کرد (بعد از انتخاب See More، این گزینه ظاهر می‌شود)
  • روی Hide People یا Hide Dated در سمت چپ کلیک و تغییرات را اعمال کنید

غیرفعال کردن «Memories

اپلیکیشن فیسبوک

  • روی آیکون منو در سمت راست و قسمت بالایی صفحه (اندروید) یا سمت چپ و پایین صفحه (آی او اس) تپ کنید
  • گزینه Memories را انتخاب کرده و سپس روی آیکون چرخ‌دهنده تپ کنید
  • در قسمت پایینی عنوان Hide Memories، گزینه People یا Dates را انتخاب کنید

غیرفعال کردن «Memories

فرقی نمی‌کند که از نسخه وب فیسبوک استفاده می‌کنید یا اپلیکیشن موبایلی؛ در هر دو حالت می‌توانید با تایپ کردن نام فرد یا تاریخی که نمی‌خواهید دیگر در Memories نمایش داده شود، آنها را حذف کنید.

گوگل فوتوز

گوگل برای اولین بار، قابلیت Memories را در سال ۲۰۱۹ به اپلیکیشن فوتوز اضافه کرد و در کنار آن، گزینه مخفی کردن افراد و تاریخ (و حتی حیوانات خانگی) را نیز ارائه کرده است. نسخه وب فوتوز به دلیل عدم نمایش نوتیفیکیشن، این تنظیمات را در خود ندارد. اما در نسخه موبایلی فوتوز:

  • باید روی تصویر پروفایل که در قسمت بالایی و سمت راست صفحه قرار دارد، تپ کنید
  • گزینه Photos Settings را در اندروید و Google Photos Settings را در دستگاه‌های اپل انتخاب کنید
  • روی Memories تپ کنید
  • گزینه Hide People & Pets را برای حذف محتوایی که تمایلی به دریافت یادآوری آنها ندارید، انتخاب کنید. اگر قبلا نامی‌را برای هر یک از افراد انتخاب کرده باشید، این فرآیند راحت‌تر می‌شود.
  • گزینه Hide Dates نیز که در صفحه Memories وجود دارد، برای حذف تاریخ‌هایی است که دیگر تمایلی به مرور خاطرات آنها ندارید

برای خاموش کردن نوتیفیکیشن‌های گوگل فوتوز برای همه یا تعدادی از Memories باید:

  • روی لینک Notifications در صفحه Memories تپ کنید
  • در صفحه جدید، وارد بخش Memories شوید. در اینجا، حالت‌های مختلف نمایش نوتیفیکیشن Memories وجود دارد که می‌توانید هر کدام را برای نمایش، با توجه به تمایل خود انتخاب کنید

غیرفعال کردن «Memories

منبع
Theverge

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا