اینترنتگوگلمتا

گوگل و فیسبوک در حال احداث کابل زیردریایی برای آسیا و اقیانوسیه

12 هزار کلیومتر طول کابل با ظرفیت اولیه 190 ترابیت بر ثانیه‌

گوگل و فیسبوک، دو غول دنیای فناوری از تصمیم خود برای ایجاد یک کابل زیر دریایی به منظور تقویت ارتباط اینترنت در منطقه آسیا آقیانوسیه خبر دادند.

این سیستم کابل زیردریایی که تحت عنوان Apricot شناخته می‌شود، قادر است کشورهای سنگاپور، ژاپن، گوام، فیلیپین، تایوان و اندونزی را به هم وصل کند. طول این کابل برابر با 12 هزار کلیومتر عنوان شده و با ظرفیت اولیه 190 ترابیت بر ثانیه‌ای، بخشی از اقدامات این دو شرکت برای ارائه خدمات اینترنتی بهتر به بیش از 3.5 میلیارد کاربر در ماه محسوب می‌شود.

طبق گزارش منتشر شده، شرکت PLDT بخشی از کنسرسیوم کابل زیردریایی Apricot به شمار می‌رود و 80 میلیون دلار در این پروژه سرمایه‌گذاری کرده است. همچنین در این گزارش آمده که این کابل از فناوری انتقال داده 400 گیگابیت بر ثانیه‌ای بهره می‌برد.

گوگل در طی سال‌های اخیر، تلاش‌ها و سرمایه‌گذاری‌های گسترده‌ای را در زمینه پروژه کابل‌های زیردریایی انجام داده است. بد نیست بدانید که تقریبا 98 درصد از ترافیک اینترنت بین المللی توسط کابل‌های زیردریایی مدیریت می‌شود.

گوگل در ماه ژوئن گذشته اعلام کرد از ایجاد کابلی تحت عنوان فرمینا خبر داد که از کرانه شرقی آمریکا تا لاس تونیناس آرژانتین امتداد خواهد داشت و از پرایا گرانج برزیل و پونتا دل استه اروگوئه عبور خواهد کرد. با اتمام این پروژه، فرمینا عنوان طولانی‌ترین کابل زیردریایی جهان را از آن خود خواهد کرد.

گوگل در تابستان گذشته نیز اعلام کرد که در حال ساخت یک کابل زیردریایی خصوصی تحت عنوان گریس‌هاپر است که می‌توان آمریکا را با دیگر بخش‌های جهان متصل کند. طبق اطلاعات منتشرشده، کابل Apricot احتمالا سال 2024 میلادی آماده استفاده خواهد بود.

همکاری گوگل و فیسبوک در ساخت کابل زیردریایی جدید

منبع
Techspot

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا