اپل

چگونه اطلاعات مکانی عکس‌‌ها و ویدیوهای آیفون را حذف کنیم؟

شاید برای شما نیز پیش آمده که بخواهید تصاویر و یا ویدیوهای ثبت‌شده توسط گوشی آیفون خود را به شخص و یا دستگاه دیگری منتقل کنید؛ اما در عین حال تمایلی ندارید که اطلاعات مربوط به موقعیت مکانی این فایل‌‌ها نیز ارسال شوند.

در پلتفرم آی او اس، گزینه‌ای وجود دارد که به کاربر این اجازه را ‌می‌دهد تا قبل از ارسال فایل، تما‌می‌جزییات مربوط به موقعیت مکانی و دیگر متادیتاهای مرتبط با فایل‌‌ها را از آیفون و یا آیپد خود حذف کنند. اما با توجه داشت که کاربر ‌می‌بایست برای هر بار اشتراک تصاویر و یا ویدیو، به تنظیمات مربوطه مراجعه کرده و گزینه مورد نظر را غیرفعال کند.

و اما در خصوص چگونگی جلوگیری از اشتراک اطلاعات مربوط به موقعیت مکانی تصاویر و ویدیوها باید مراحل زیر را دنبال کرد:

  • باز کردن اپلیکیشن Photos در آیفون یا آیپد
  • انتخاب عکس‌‌ها و یا ویدیوهایی که قصد اشتراک آن‌‌ها را دارید
  • تپ کردن روی دکمه اشتراک تصاویر (در قسمت پایینی و سمت چپ آیفون- قسمت بالایی و سمت راست آیپد)
  • انتخاب گزینه Options در قسمت بالایی صفحه
  • تپ کردن روی علامت فعال و یا غیرفعال کردن که در کنار Location تعبیه شده
  • انتخاب Done که در قسمت بالایی و سمت راست تعبیه شده است

توجه داشته باشید که ممکن است در حین مراجعه دوباره به این قابلیت، گزینه فعال و غیرفعال کردن مشاهده نشود، که در این حالت ‌می‌توانید با ریستارت کردن دستگاه، این مشکل را برطرف کنید.

گفتنی است اخیرا بحث‌‌های زیادی پیرامون قابلیت ردیابی موقعیت مکانی کاربران در فضای وب مطرح ‌‌می‌شود. اخیرا انتقادهایی نیز به دلیل ردیابی موقعیت کاربران توسط گوشی‌‌های آیفون 11 بدون اطلاع آن‌‌ها به اپل وارد شده که البته این واکنش این شرکت را نیز به دنبال داشته است.

چگونه اطاعات مکانی روی عکس‌‌ها و ویدیوهای آیفون را حذف کنیم؟

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.