اسنپگوگل

توضیح اسنپ درباره نقشه این شرکت و نام خلیج فارس

تا زمان آماده شدن نقشه بومی ناچار به استفاده از گوگل هستیم

ماجرای استفاده استارتاپهای ایرانی از گوگل بار دیگر پای آنها را به یک بحث قدیمی در زمینه نام خلیج فارس باز کرده است.

شرکت اسنپ که اخیرا دوباره از نقشه خودش به نقشه گوگل مهاجرت کرده با این انتقاد مواجه شده که چرا نام خلیج عربی در کنار خلیج فارس قرار داده است.

موضوع اما این است که اسنپ در این نامگذاری نقشی ندارد بلکه این گوگل است که در کنار خلیج فارس نام خلیج عربی را هم قرار داده است.

اسنپ حالا با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرده دوباره می‌خواهد به سرویس نقشه خود این شرکت برگردد نقشه‌ای که خود این شرکت آن را توسعه داده و مشخص نشد چرا این شرکت آن را کنار گذاشت.

اسنپ در بیانیه‌ای که در این زمینه منتشر کرده می‌گوید: نقشه بومی اسنپ با توجه به نیازهای کاربران شخصی سازی شده . این نقشه در مرحله آزمایشی قار دارد و تیم فنی اسنپ در حال آماده سازی آن است.

اسنپ اما توضیح داده تا زمان آماده شدن نقشه بومی ناچار به استفاده از نقشه گوگل است.

اسنپ اما در بخش دیگری از اطلاعیه‌اش نوشته که نقشه گوگل متکی بر جمع سپاری ( با نظر کاربران و تایید گوگل ) است به این ترتیب شرکت  اسنپ نمی‌تواند به طور مستقیم عنوان جعلی در نظر گرفته شوده برای خلیج فارس را در این نقشه تصحیح کند.

گوگل مپ و خلیج فارس

گوگل بعد از ماجرای مربوط به اعتراض ایرانیان در مورد خلیج عربی در سال 1390  تصمیم به حذف نام از روی خلیج فارس گرفت. 

در همان زمان گوگل اعلام کرد که این شرکت نمی‌خواهد موضعی سیاسی در این زمینه داشته باشد.

نقشه گوگل در آن زمان توسط کاربران منطقه‌ای از طریق پروژه‌ای به نام گوگل مپ میکر توسعه داده می‌شد.

گوگل مپ میکر در سال 96 تعطیل شد.

این پروژه بر اساس پیشنهاد کاربران عادی ، ویرایش و تایید توسط کاربران با مهارت‌تر و تحت نظارت خود کارمندان گوگل انجام می‌گرفت. اما با تعطیلی مپ میکر گوگل خود توسعه نقشه را برعهده گرفت.

با توجه به ویرایشهای متعدد و تعاریضاتی که بین کاربران منطقه‌ای ایرانی و عربی بر سر خلیج فارس به وجود آمد گوگل تصمیم به حذف هر دو نام و خالی گذاشتن نام خلیج فارس گرفت.

حالا اما با بازگرداندن هر دو نام بار دیگر موضوع پرمناقشه باز شده است.

در سال 91 وزارت خارجه ایران به گوگل هشدار داد به خاطر حذف نام خلیج فارس از این شرکت شکایت میکند.

ماجرای مخالفت کشورهای عربی با نام خلیج فارس فقط مربوط به خلیج فارس نمی‌شود. در سال 91 درخواست ایران برای ثبت پسوند خلیج فارس به آیکن با مخالفت این کشورها روبه رو شد.

 

نوشته های مشابه

‫2 دیدگاه ها

  1. شركت اسنپ (گروه اينترنت ايران )كه سهام داران ان از جمله MTNو ايرانسل هستندبراشون سود دهي خيلي مهم تر از قرار گرفتن نام خليج فارس دركنار اسامي جعلي هستش كه ترجيح ميده از نسخه غير بومي استفاده بشه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا