تکنولوژی

پاسخ تسلا به درخواست عجیب دولت آلمان

آلمان به تازگی از شرکت تسلا درخواست کرده که واژه راننده خودکار یا همان Autopilot را به دلیل مسائل امنیتی در تبلیغات خودروهای خود به کار نبرند زیرا می‌تواند صاحبان خودروهای تسلا را به اشتباه بیاندازد اما شرکت تسلا در جواب این درخواست، با انجام یک نطرسنجی از مشتریان خود، این موضوع را رد کرد و عنوان کرد که بیش از 98 درصد مشتریان خودروهای این شرکت در درک این قابلیت و ویژگی‌های آن مشکلی ندارند.

ماه گذشته، وزیر حمل و نقل آلمان، Alexander Dobrindt، به طور رسمی از شرکت تسلا درخواست کرد که از این واژه استفاده نکند، وی اذعان داشت که با شنیدن کلمه “راننده خودکار”، رانندگان این نوع از خودروها بدون توجه و تمرکز کافی به مسیر رانندگی، خودرو را به امید این سیستم رها می‌کنند. شرکت تسلا اما در جواب این مسئله اعلام کرد که این سیستم مدت‌ها است که در صنعت هوافضا استفاده می‌شود و در حقیقت این تکنولوژی به نوعی یک مکمل برای رانندگان حساب می‌شود. یکی از سخنگوهای این شرکت اعلام کرد: “درست مانند هواپیما، خلبان اتوماتیک زمانی که فعال می‌شود، به نوعی از حجم کار خلبان می‌کاهد و علاوه بر این امنیت بیشتری نیز نسبت به هدایت دستی تضمین میکند، اما به این معنی نیست که خلبان هواپیما را به حال خود رها کند”.

شرکت تسلا ادعا می‌کند که با همکاری یک شرکت دیگر از دارندگان خودروهای تسلا در آلمان نظرسنجی به عمل آورده شد تا مشخص شود میزان ادراک از کلمه “راننده خودکار” بین این رانندگان به چه اندازه است. نتایج این نظرسنجی نشان می‌داد که 98 درصد رانندگان می دانستند که هنگام فعال کردن گزینه “Auto pilot” همچنان باید به طور کاملا هوشیار خودرو و مسیر را در کنترل داشته باشند و آماده عکس‌العمل‌های ناگهانی نیز باشند.

قابلیت “اتو پایلوت” شرکت تسلا در حقیقت یک دستیار رانندگی نیمه اتوماتیک است که برای اولین بار همراه با خودروهای سری S معرفی شد و بعدا به دیگر مدل‌های خودرو نیز گسترش پیدا کرد. تمام خودروهای شرکت تسلا که بعد از ماه سپتامبر 2014 تولید شده‌اند، امکان مجهز شدن به این قابلیت را دارند، اما دیگر مشتریانی که میخواهند این قابلیت را به خودروی خود اضافه کند، باید 3.000 دلار بپردازند. نسخه 5.000 دلاری این سیستم نیز در دسترس است که امکانات پیشرفته تری از ویژگی رانندگی خودکار را ارائه می‌کند. سیستم اتو پایلوت می‌تواند سرعت خودرو را تنظیم کند، فرمان را کنترل کند، خودرو را پارک کند، لاین مسیر را عوض کند که البته راننده می‌بایست در تمام مواردهوشیار باشد.

مطلب مرتبط: درخواست عجیب دولت آلمان از تسلا

اوایل امسال گزارشی از تصادف منجر به فوت یک راننده خودروی مدل S  با یک تراکتور منتشر شد که جزئیات حاکی از آن بود که نه سیستم خودکار و نه خود راننده متوجه بدنه سفید تراکتور به دلیل نور زیاد نشدند و به همین دلیل ترمز عمل نکرد وتصادف رخ داد.

منبع : آی‌تی‌ایران

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا