توقف عرضه گوشی ایسر در ایران
موبنا- به گفته فروشندگان موبایل در بازار، به دلیل عدم استقبال مشتریان از گوشی های ایسر واردات این برند به طور کامل به کشور متوقف شد.
جواد اصغریان” در گفت و گو با خبرنگار سازمان خبری موبنا اظهار داشت: گوشی ایسر که در سال گذشته توسط فعالان قانونی وارد بازار تلفن همراه کشور شد نتوانست سهمی از این بازار را از آن خود کند.
وی با اشاره به عدم استقبال کاربران تلفن همراه ا انواع مدل های ایسر در کشور گفت: عرضه گسترده انواع گوشی های هوشمند برندهایی همچون نوکیا، سامسونگ، سونی و اچ تی سی باعث شد تا مشتریان تمایلی به خرید گوشی های ایسر نشان ندهند.
وی افزود: در پی استمرار بی تقاضایی برای این کالای ارتباطی واردات این برند توسط فعالان قانونی و غیرقانونی به کشور متوقف شد.
در همین حال یکی دیگر از منابع بازاری در این باره گفت: به دلیل بالا بودن قیمت گوشی های ایسر، مشتریان گوشی هایی هوشمند سایر برندهای را جایگزین مدل های ایسر در بازار کردند که به موجب همین امر ایسر نتوانست در بازار تلفن همراه کشور سهمی را از آن خود کند.



