تکنولوژی

کیف پول الکترونیکی در 400 دفتر ICT روستا راه‌اندازی شد

مهر- مجری طرح ICT روستایی از راه اندازی سرویس کیف پول الکترونیکی -جیرینگ- در 400 دفتر خدمات ارتباطی و فناوری اطلاعات روستایی خبر داد.
ناصر یوسف پور با اشاره به خدماتی که از سوی دستگاههای اجرایی و بخش خصوصی در دفاتر ICT روستایی انجام می شود، اظهار داشت: دفاتر ICT روستایی از 20 میلیون جمعیت روستایی بالغ بر 11 میلیون نفر را پوشش داده اند و به ازای هر 3.6 روستا یک دفتر ICT روستایی در کشور عملیاتی شده است.
عضو هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه هم اکنون دستگاههای اجرایی مختلف همچون توانیر، شرکت آبفا، تامین اجتماعی، ثبت احوال، بانکها بالغ بر 200 خدمت خود را از طریق دفاتر ICT روستایی ارائه می دهند، ادامه داد: در این دفاتر خدماتی خرید و فروش اینترنتی، کلیه خدمات پستی، بانکی، امور مربوط به تلفن همراه و ثابت عملیاتی شده است و امکان استفاده از پرداخت موبایل و کیف پول الکترونیکی – با نام تجاری جیرینگ که توسط همراه اول ارائه می شود – نیز وجود دارد.
وی با اشاره به اهداف مدنظر در برنامه پنجم توسعه کشور برای راه اندازی 6 هزار دفتر ICT روستایی خاطرنشان کرد: تاکنون اعتباری برای افزایش این دفاتر پیش بینی نشده و به همین دلیل برنامه توسعه این دفاتر متوقف مانده است.
مجری طرح دفتر ICT روستایی با اشاره به برگزاری دوازدهمین نمایشگاه بین المللی مخابرات از اختصاص یک غرفه به طرح ICT روستایی در این نمایشگاه خبر داد و گفت: دفاتر ICT روستایی نقش ویژه ای در تسهیل خدمات پست و اینترنت در روستاها داشته و قدم های خوبی در این زمینه برداشته شده به نحوی که هم اکنون روستاییان می توانند از طریق سایتهای اینترنتی خرید و فروش تمامی محصولات مورد نیاز خود را در محیط روستا و به صورت اینترنتی خریداری کنند.
عضو هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران با تاکید بر اینکه ایران بهترین عملکرد را در میان کشورهای مختلف جهان در حوزه دفاتر ICT روستایی دارد ، گفت: به اتحادیه جهانی مخبرات – ITU- نیز اعلام آمادگی کرده ایم تا چنانچه هر کشوری مایل باشد با حضور در نمایشگاه و درایام برگزاری آن از تجربیات ما در این بخش استفاده کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا