تکنولوژی

چت عامل ايجاد ترافيك مصنوعي روي پهناي باند

ایسنا- يك كارشناس معتقد است متاسفانه در كشور بايد بابت داده‌هايي كه ما بارگذاري مي‌كنيم، هزينه‌هاي بسياري پرداخته مي‌شود و اين در حالي است كه در عمل اطلاعات مفيدي دريافت نمي‌كنيم.
مجيد مدديان – كارشناس و مدير شبكه – درباره طرح اي‌ميل‌ ملي اظهار كرد: پيش‌تر غربي‌ها كشورها را با فروش تجهيزات به قيمت ده‌ها برابر هزينه تمام شده خودشان استعمار مي کردند. اما امروزه به شيوه‌هاي نوين اين کار را انجام مي‌دهند که شايد يکي از آن‌ها فروش پهناي باند اينترنت است.
اين كارشناس بيان كرد: به طور مثال اگر بخواهيم اطلاعاتي را از يك سازمان يا شرکت داخلي دريافت كنيم، شرکت مربوطه مجبور است هزينه هاست را به کشور غربي بدهد و کاربر نيز هزينه برداشتن اين اطلاعات را به کشور غربي پرداخت کند. يعني هم سرويس‌دهنده و هم سرويس گيرنده بايد هزينه پرداخت كنند.
او هم‌چنين بيان كرد: آن‌ها همچنين در بحث چت و يا اشتراك‌گذاري فايل‌ها نيز ترافيك مصنوعي برروي پهناي باند ايجاد مي‌كنند تا ما مجبور به خريد پهناي باند بيش‌تر بوده و پول بيش‌تري پرداخت كنيم.
وي در اين باره توضيح داد: اگر از زاويه امنيتي نيز به اين موضوع بنگريم با راه‌اندازي اي‌ميل يا شبكه ملي اينترنت هزينه‌هاي شنود سايت‌ها و اي‌ميل‌ها و تهديدات امنيتي نيز كم مي‌شود.
مدديان در ادامه بيان كرد: موضوع راه‌اندازي شبكه ملي توسط مخابرات از سال 72-71 مطرح شده بود كه متاسفانه به طور جدي ادامه نيافت.
او در ادامه با ارائه پيشنهادي در اين باره گفت: بايد شرکت مخابرات در راه‌اندازي اينترنت ملي (اينترانت) جدي و سريع باشد؛ خود شرکت مخابرات برروي تمامي خطوط تلفن ثابت سرويس ADSL را فعال كرده و همه را به شبکه اينترنت ملي پرسرعت متصل كند و براي دسترسي به شبه اينترنت ملي هزينه ناچيز که فقط هزينه نگهداري شبکه باشد (مثلا ماهي يک هزار تومان- آبونه) دريافت كند.
وي ادامه داد: سرويس دهنده‌هاي اينترنت بايد با راه‌اندازي VPN Server اينترنت مورد نياز مردم را از اين طريق ارائه كنند و هاست‌ها و ميل سرورهاي داخلي برروي شبکه ملي اينترانت فعال شود تا ترافيک خارج از کشور به حداقل ممکن کاهش يابد.
به گفته او شرکت مخابرات و ساير سازمانها و ارگانها و شرکتهاي خصوصي و غيره بايد از محل ارائه سرويس‌هاي الکترونيکي در اين بستر به کسب در آمد بپردازند. در واقع به جاي اينکه مردم هزينه اينترنت گران قيمت را پرداخت كنند، هزينه ناچيز اينترانت را پرداخت کنند و در عوض با فعال شدن خدمات الکترونيکي سازمان‌ها از محل ارائه اين خدمات کسب در آمد كنند. مثلا شما براي تمديد گواهينامه نيازي به مراجعه به دفاتر خدماتي نداشته باشيد.
اين كارشناس تاكيد كرد كه با از بين رفتن هزينه اتصال به شبکه اينترانت همه براي ارائه سرويس در اين شبکه فعال شده و تردد مردم در شهر کاهش يافته و بصورت مستقيم در کاهش مصرف عاملهاي انرژي نظير بنزين و گاز و برق نيز صرفه جويي مي شود و اين شدني است به شرط اينکه اينترانت پرسرعت ملي در حد رايگان ارائه شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا