گوگل پلاس با ۲۰ ميليون كاربر يك ماهه شد
ايسنا- شبكه اجتماعي گوگل پلاس (+ Google) روز پنجشنبه تولد يك ماهگي خود را با دارا بودن بيش از 20 ميليون كاربر جشن گرفت تا نشان دهد يكي از بازيگران اصلي در بازار شبكههاي اجتماعي است
تحليلگران ميگويند عضويت 20 بيش از ميليون كاربر در گوگل پلاس در طول يك ماه نشان دهنده رشد ريع و استقبال از اين شبكه اجتماعي است و ميتوان گفت، گوگل پلاس يكي از بازيگران اصلي در بازار شبكههاي اجتماعي است.
عضويت 20 ميليون نفر در گوگل پلاس در حالي است كه كاربران براي عضو شدن بايد دعوت نامه دريافت كنند. گوگل پلاس در دوهفته اول راهاندازي شاهد عضويت 10 ميليون نفر بود و در دو هفته بعدي نيز 10 ميليون نفر ديگر به كاربران آن اضافه شد.
گوگل پلاس داراي مزيتهاي فيسبوك، توييتر و لينكدين (يك شبكه اجتماعي معروف كاريابي) به طور يكجاست و به سرويسهاي متعدد گوگل مثل موتور جستوجوي اين شركت متصل است.
گوگل پلاس نسبت به ساير شبكه اجتماعي يك شبكه اجتماعي تكامل يافتهتر است و در راهاندازي آن به حفظ حريم خصوصي كاربران و اطلاعات آنها توجه شده است(بر خلاف فيسبوك).
خبر راهاندازي شبكه اجتماعي گوگل به نام گوگل پلاس بر اندام، مدير اجرايي فيس بوك لرزه انداخته است چراكه گوگل با تمامي توان و ظرفيتهايش عزم خود را جزم كرده تا فيسبوك را از پا در آورد.
به گفته كارشناسان حوزه فنآوري امكانات و سرويسهاي گوگل پلاس به كاربران، مرغوبتر از فيسبوك است و درواقع گوگل پلاس فراتر از يک شبكه اجتماعي است.
گوگل با توجه به انتقادات موجود به فيسبوك، شبكه اجتماعي خود را طراحي و تلاش كرده گوگل پلاس عاري از اين انتقادات باشد. به نوعي ميتوان گفت، گوگل برروي اين انتقادات موجسواري كرده و توانسته است از موجوديت آنها به نفع شبكه اجتماعي خود استفاده كند.
البته فيسبوك هم بيكار ننشسته و در تكاپوست تا با ارائه سرويسهاي بيشتر و مشابه با گوگل پلاس مانع ريزش كاربران خود و مهاجرت آنها به اين شبكه اجتماعي شود.
فيسبوك در هفته هاي اول راه اندازي گوگل پلاس، كارمندان خود را قرنطينه كرده بود تا سرويس چت ويدئويي را راهاندازي كنند؛ اسكايپ، بزرگترين ارائهكننده سرويس تلفن اينترنتي و مكالمه ويدويي، در اين راستا به فيسبوك كمك كرده است.
اما دليلي که گوگل اين پروژه ا Google+ Project مينامد اين است که Google+ در آينده به بخش اصلي هويت گوگل تبديل ميشود و کل شرکت را تغيير شکل ميدهد. پس بهتر است بپرسيم آيا گوگل ميتواند فيس بوک را شکست دهد؟