مزايده اپراتور سوم ربطي به تامين تلكام ندارد
موبنا- به گفته مجري برگزاری مزایده اپراتور سوم کنسرسیوم تامین اتصالات برنده مزایده اپراتور سوم بود نه شرکت تامین تله کام.
سعيد مهديون با بيان مطلب فوق افزود :” در مزایده اپراتور سوم کنسرسیوم تامین اتصالات برنده شد و انتخاب شرکت تامین تله کام به عنوان مجری اپراتور سوم ارتباطی به مزایده اپراتور سوم ندارد.”
وي ادامه داد:” با وضعیت فعلی نمی توان کنسرسیوم تامین اتصالات را با شرکت تامین تله کام مقایسه کرد به دلیل اینکه هر یک از این دو هویت جداگانه دارد ، اگرچه تامین تله کام بخشی از کنسرسیوم تامین اتصالات بود ولی در مجموع ارتباطی به مزاده اپراتور سوم ندارد.
به گفته وي فرایند برگزاری مزایده اپراتور سوم کاملا قانونی بود و تاخیر عملکرد تامین تله کام ارتباطی به چگونگی و نوع برگزاری این مزایده ندارد به دلیل اینکه کنسرسیوم تامین اتصالات برنده مزایده اپراتور سوم بود و تامین تله کام ارتباطی با این مزایده نداشت