ورود آیپاد به کره جنوبی
ايسنا- شركت SK Telecom كه بزرگترين اپراتور تلفن همراه كره جنوبي است، براي عرضه رايانه لوحي پرطرفدار آيپد در اين كشور در حال مذاكره با اپل است.
به گفته مدير اجرايي SK Telecom، در حال حاضر براي عرضه آيفون و آيپد مذاكراتي با اپل انجام گرفته اما اين شركت نگران بحثهاي مطرح شده درباره مشكلات نسل جديد آيفون است.
در كره جنوبي KT Corp كه رقيب اصلي SK Telecom است، از سال 2007 عرضهكننده انحصاري آيفون بوده اما اظهارات مدير اجرايي SK Telecom نشان ميدهد كه اپل بهدنبال عرضه محصولاتش به اپراتورهاي متعددي است.
اپل فروش آيپد را از ماه آوريل در آمريكا آغاز كرد و تاكنون بيش از سه ميليون دستگاه از آن را به فروش رسانده است. آيپد تاكنون در منطقه آسيا اقيانوسيه، در ژاپن و استراليا موجود بوده است و اپل قصد دارد اين دستگاه را در ماه ژوييه در هنگ كنگ و سنگاپور نيز عرضه كند.
آي پد كه اندكي كوچكتر از يك رايانه نوتبوك معمولي بوده و داراي قلم و صفحه لمسي رنگي است، دستگاه چندمنظورهاي به شمار ميرود كه براي مرور اينترنت، تماشاي فيلم، خواندن كتاب و انجام بازي طراحي شده است.
شركتهاي مخابراتي در كره جنوبي كه يكي از اشباعشدهترين و رقابتيترين بازارهاي جهان است، به دنبال راههاي متعدد براي رونق سود كاسته شده خود هستند و همچنين توسعه كسب و كار به بازارهاي خارج از اين كشور را آغاز كردهاند.



