كشورهاي آسيايي در ديجيتالي كردن امور روزانهي خود در جهان پيشتازند
تحقيقات نشان ميدهند كشورهاي آسيايي در ديجيتالي كردن امور روزانهي خود در جهان پيشتاز هستند.
به گزارش سرويس فناوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين درحالي است كه تحقيقات صورت گرفته برروي 13 بازار آسيايي، اروپايي و آمريكاي شمالي نشان ميدهد كه كشورهاي تايوان و كرهي جنوبي داراي بيشترين گرايش به ديجيتالي شدن در جهان هستند.
نتايج اين مطالعه در مراسم ساليانهي نمايش تجاري Broadcast Asia در سنگاپور اعلام شد و ميزان دسترسي پذيرش و استفاده از محصولات و سرويسهاي ديجيتال از جمله شاخصهاي تاثيرگذار در شناسايي ميزان ديجيتالي بودن يك كشور به حساب ميآيد.
تحقيقات شركت آمريكايي “پاركس اسوشيتد” همچنين نشان ميدهد كشورهاي آسيايي تايوان و كرهي جوبي در صدر فهرست ديجيتاليترين كشورهاي دنيا قرار دارند و پس از آنها نيز مردمان كشورهاي آمريكا، كانادا، ژاپن و استراليا، بزرگترين جوامعي هستند كه در زندگي روزمرهي خود از فناوريهاي ديجيتال حداكثر استفاده را ميبرند.
همچنين پنج كشور اروپايي شامل انگلستان، آلمان، فرانسه، اسپانيا و ايتاليا نيز در ردههاي ششم تا يازدهم اين فهرست قرار گرفتند و دو كشور آسيايي ديگر يعني چين و هندوستان نيز دو جايگاه آخر اين جدول ردهبندي را به خود اختصاص دادند.
تحقيقات همچنين نشان ميدهد با وجود اينكه چين و هندوستان در مقامهاي پاييني قرار گرفتهاند، اما به دليل ميزان جمعيت بالا، هنوز هم در مناطق شهر اصلي، داراي بازارهاي بزرگ ديجيتال هستند.
در آسيا، كشورهاي مختلف در حال گسترش سريع فناوريها، براي نمونه كشور كره، در زمينهي بازيهاي رايانهيي و ژاپن در زمينهي بازيهاي ويديويي و استفاده از تلفن همراه، توسعهي چشمگيري پيدا كردهاند.
مشتركان هنگكنگي نيز بهخوبي از سرويس پخش برنامههاي تلويزيوني در اينترنت (IPTV) بهرهگيري ميكنند، درحاليكه مردم تايوان در انجام فعاليتهاي خانگي شبكه، در جهان پيشتاز هستند.
محققان شركت پاركس اسوشيتد معتقدند كه در زمينهي استفاده از فناوريهاي ديجيتال آسياييها از برتري قابل توجهي نسبت به اروپاييها برخوردارند و ضريب نفوذ بالاي پهناي باند و دسترسي گستردهتر آسياييها به اين سرويس، يكي از عمدهترين اختلافات ميان دو بازار است و اين بدين معنا است كه آسياييها به استفاده از رايانه به عنوان ابزار سرگرمي، علاقهي بيشتري نسبت به ديگر مردم دنيا دارند.
امروزه زندگي بسياري از مردم آسيا زندگي به سبك ديجيتال است كه بسياري از جنبههاي اين زندگي در سنگاپور، بهنمايش درآمد؛ ازجمله فناوريهايي كه در نمايشگاه سنگاپور در معرض ديد حضار قرار گرفت، ميتوان به سرويس “ويديوديتينگ” شركت اريكسون اشاره كرد كه به كاربران امكان ميدهد تا پيامهاي تصويري شخصي خود را ضبط كرده و براي دوستان خود ارسال كنند.
سرويس “مايهارت” ارايه شده از سوي آزمايشگاههاي تحقيقاتي فيليپس، با استفاده از لباسهاي هوشمند زيست درماني، موسوم به ” Xovulation ” سلامت كاربر را كنترل ميكنند و همچنين سرويس “xFinance” كه با بهكارگيري اين برنامهي كاربردي، كاربر برنامههاي مالي خود را مديريت ميكند، ازجمله ديگر فناوريهاي به نمايش درآمده بود.