گزارشی از جشنواره نرم افزارهای چند رسانه ای
ایسنا – دومين جشنوارهى نرمافزارهاى چندرسانهيى و نمايشگاه رسانههاى ديجيتالى با حضور 182 شركت از روز چهارشنبه (14 بهمن ماه) به مدت 5 روز در محل دائمى نمايشگاههاى بينالمللى تهران كار خود را آغاز كرده است.
به گزارش خبرنگار سرويس فناورى اطلاعات خبرگزارى دانشجويان ايران (ايسنا)، اين نمايشگاه دربر گيرندهى كليهى محصولات نرمافزارى و سختافزارى در شاخهى نرمافزارهاى چندرسانهيى و رسانههاى ديجيتالى است و كليهى موسسات و شركتهاى نرمافزارى، سختافزارى، اينترنتى و خدماتى با ارائهى نرمافزار و يا سختافزار در بخش نمايشگاه شركت كردهاند، تهيهى بانك اطلاعاتى از بهترين توليدات نرمافزارهاى مالتىمديا، شركتهاى فعال در حوزهى اينترنت، موسسات و شركتهاى فعال در فضاى رسانههاى ديجيتالى، شناسايى نيروهاى خبره و شركتهاى برتر، جلب نظر سرمايهگذاران و شركتهاى خارجى علاقهمند به سرمايهگذارى در صنعت IT نرمافزارى – سختافزارى از محورهاى اصلى برگزارى اين رويداد مهم صنعت نرمافزارى است.
گفتنى است، در اين نمايشگاه 1500 محصول ارائه شده كه 495 محصول براى ارزيابى بهترين محصولات به بخش داورى راه يافته است.
لازم به ذكر است، در اين نمايشگاه چهار سمينار، پنج كارگاه آموزشى ارائه مىشود و در حدود 20 مقاله به اين نماشگاه ارائه شده است و در رشتههاى «علمى – آموزشى، سرگرمى، معارف اسلامى، تاريخ و هنر، دفاع مقدس، شبيهسازى، كتاب الكترونيك، پايگاههاى اطلاعرسانى، درگاه الكترونيكى دولت و خدمات اينترنتى، پرتال و وب سايت» محصولات ارائه مىشود.
همچنين در بخش داورى به محصولات برتر از طرف شوراى عالى اطلاعرسانى وام كم بهره داده مىشود.
غرفهها در اين نمايشگاه با هزينهى 35 هزار تومان و حداكثر 40 هزار تومان به شركتها ارائه شده است.
پليس ناجا در اين جشنواره خدمات الكترونيكى خود را مانند «صدور گواهينامه، خلافى خودرو، دفترچهى نظام وظيفه» به مردم ارائه مىكند.
در حاشيهى اين نمايشگاه «رضا پارسا، دبير انجمن صنفى ISPها و عضو شوراى راهبردى جشنواره در گفتوگو با خبرنگار سرويس فناورى اطلاعات خبرگزارى دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: در جشنوارهى امسال شركتهاى اينترنتى كه در حدود 15 شركتى كه مشخصا ISP هستند و خدمات اينترنتى و تلفن اينترنتى ارائه مىدهند، شركت كردهاند و بيش از 30 شركت، خدمات Online و در واقع (Online services) ارائه مىدهند.
وى تاكيد كرد: رويكرد جشنواره بيشتر حضور شركتهايى بوده است كه خدماتى از قبيل بليط فروشى، كتابفروشى، حراجى، مشاورهى مسكن، خريد و فروش و اجارهى Online ارائه مىدهند.
وى دربارهى زمان برگزارى جشنواره گفت: با توجه به اينكه الكامپ در حدود د ماه قبل برگزار شد و معمولا فصل بهمن نيز فصل شلوغى است و شركتها گرفتار مسائل آخر سال هستند استقبال خوبى از اين نمايشگاه شده و اميدوارم شروع خوبى باشد تا بتوانيم در سالهاى بعد آن را با شكوهتر برگزار كنيم.
پارسا به حضور كمرنگ شركتهاى PAP در اين نماشگاه اشاره كرد و گفت: متاسفانه به لحاظ محدوديتهاى زمانى و با توجه به اينكه شركتها طبق قراردادشان تا يك مهلت معينى بايد پرتشان را راهاندازى كنند به دليل درگيرى براى راهاندازى سرويسهايشان حضور فعالى در اين جشنواره نداشتند.
عضو شوراى راهبردى جشنواره با بيان اينكه تفكيكى براى قرار گرفتن شركتهاى فعال ر حوزهى نرمافزارهاى مالتىمديا، اينترنت و خدمات Online در جشنواره وجود نداشت، ابراز داشت: با توجه به اينكه رويكرد جشنوارهى مالتى مديا در اين نمايشگاه پررنگتر بود و برنامهريزىهاى آنها از قبل آغاز شده بود، قاعدتا بيشتر وجه غالب در اين نماشگاه نيز نرمافزارهاى مالتى مديا