تکنولوژی

با تصويب مجلس؛125 ميليارد ريال براى توسعه تجارت الكترونيكى اختصاص يافت

خبرگزارى كار ايران – با تصويب مجلس شوراى اسلامى مبلغ 125 ميليارد ريال براى پياده سازى و توسعه تجارت الكترونيكى اختصاص يافت.
به گزارش خبرنگار پارلمانى خبرگزارى كار ايران ،ايلنا ، بندهاى هزينه اى تبصره 13 كه به بخش پژوهش و ناورى اختصاص دارد بررسى و تصويب شد.
برطبق بند الف تصويبى به هيات وزيران اجازه داده مى شود در راستاى گسترش كاربرد فناورى اطلاعات و ارتباطات كشور براى اجراى فعاليت هاى مشخص براساس پيشنهاد دستگاههاى اجرايى و تاييد سازمان مديريت و برنامه ريزى كشور توزيع نمايد .
براساس بند پ اجازه داده مى شود به منظور تامين بخش از اعتبارات مورد نياز توليدات طرح هاى موضوع اين تبصره و گسترش اشتغال به خصوص فارغ التحصيلان در اين زمينه را از اعتبارات مربوط به برنامه هاى كمك هاى فنى و اعتبارى تسهيلات بانكى و وجوه اداره شده براى بخش غير دولتى استفاده شود .
با راى نمايندگان در بند ث در راستاى اجراى سياست هاى فصل پژوهش و فناورى قانون برنامه سوم توسعه اقتصادى، اجتماعى و فرهنگى جمهورى اسلامى ايران اعتبارى در قسمت چهارم اين قانون اختصاص مى يابد و فهرست دستگاههاى اجرايى و سهم هر يك از آنها رديف مذكور براى شروع يا ادامه طرح به پيشنهاد وزارتخانه هاى علوم، تحقيقات و فناورى و بهداشت درمان و آموزش پزشكى با تاييد سازمان مديريت و برنامه ريزى كشور تهيه مى گردد.
اعتبار مذكور پس از مبادله موافقت نامه با سازمان مديريت و برنامه ريزى كشور با نظارت وزارتخانه هاى مذكور به مصرف خواهد رسيد.
در بند ديگر تصويبى مبلغ يكصد و بيست و پنج ميليارد ريال براى اجراى مفاد بندهاى ماده 116 قانون برنامه سوم توسعه اقتصادى اجتماعى و فرهنگى و جمهورى اسلامى ايران و پياده سازى و توسعه تجارت الكترونيكى پس از مبادله موافقت نامه با سازمان مديريت و برنامه ريزى كشور در اختيار وزارت بازرگانى قرار مى گيرد .
با تصويب بند چ به منظور هماهنگى در تصويب و اجرا و نظارت بر انجام امور پژوهشى اجازه داده مى شود هزينه هاى تحقيقات ملى و ويژه توسعه كشور در اين قانون به پيشنهاد دستگاههاى اجرايى طرح ها و فعاليت هاى مشخص پژوهشى اختصاص يابد تا در اختيار دستگاههاى اجرايى ذيربط قرار گرفته و پس از مبادله موافقتنامه با سازمان مديريت و برنامه ريزى كشور به مصرف برسد.
دانشگاهها و مراكز تحقيقات بخش غير دولتى و خصوصى مى توانند از اعتبارات اين بند از طريق سازمان پژوهش هاى علمى و صنعتى ايران استفاده نمايند.
به موجب بند الحاقى اين تبصره، كليه دستگاه‌‏هاى غير پژوهشى كه از اعتبارات فصل تحقيقات استفاده مى نمايند مكلفند حداقل پنجاه درصد از اعتبارات فصل تحقيقات خود را از طريق عقد قرارداد با دانشگاه ها، موسسات و شركت هاى داراى مجوز پژوهشى هزينه نمايند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا