تکنولوژی

کوالکام Snapdragon 835 را معرفی کرد

کمپانی کوالکام در نمایشگاه CES امسال از Snapdragon 835 رونمایی کرد.
کوالکام که یکی از شرکت‌های اصلی سازنده قطعات گوشی‌های هوشمند است امسال در نمایشگاه CES 2017 نیز دست پر آمده است. اسنپدراگون 835، اولین سیستم روی یک تراشه خواهد بود که از طریق فرآیند 10 نانومتری FinFET ساخته شده و قادر است سیستم‌عامل ویندوز 10 را برای گوشی‌های هوشمند ارائه دهد.
این قطعه ساختاری مشابه Kyro CPU دارد که در اسنپدراگون 82X وجود داشت. البته اسنپدراگون 835، به میزان 35 درصد کوچک تر و تا 25 درصد کم مصرف‌تر است که همین موضوع باعث افزایش عمر باتری می‌شود.
گرافیک اسنپدراگون 835، در مقایسه با نسخه‌های پیش از خود 25 درصد با کیفیت‌تر عمل می‌کند و همچنین ضبط فیلم 4K را پشتیبانی می‌کند.
 این قطعه از پلت‌فرم واقعیت مجازی دی‌دریم گوگل  نیز پشتیبانی می‌کند. کیفیت پردازش تصاویر تا حد زیادی در اسنپدراگون 835 افزایش داشته که همین موضوع به شرکت‌های سازنده تلفن‌های همراه اجازه می‌دهد دوربین‌هایی با رزولوشن بالا در محصولات خود تعبیه کنند.

در اسنپدراگون 835 چند نمونه قابلیت امنیتی نیز در نظر گرفته شده است که این شرکت آن را ” Qualcomm Haven Security Platform” نام نهاده است. مودم X16 LTE هم داخل اسنپدراگون 835 تعبیه شده است. پشتیبانی از سرعت Cat.16 دانلود (تقریبا یک گیگا‌بیت در ثانیه) و Cat.13 آپلود ( 150 مگابیت در ثانیه) نیز در این محصول ارائه شده است. علاوه بر این، اسنپدراگون 835 اولین قطعه‌ای است که به طور رسمی با بلوتوث 5.0 با حداکثر سرعت انتقال 2 مگابایت در ثانیه عرضه می‌شود.
این تراشه همچنین با قابلیت شارژ سریع ورژن 4.0 عرضه می‌شود که 20 درصد سرعت بیشتر و 30 درصد کارایی بالاتر از  نسخه 3.0 این قابلیت دارد. نکته جالبی که درباره این نسخه از تکنولوژی شارژ سریع وجود دارد این است که از USB-C پشتیبانی می کند.
اسنپدراگون 835 در حال حاضر در حال تولید انبوه است و تا اواسط امسال شاهد حضور این قطعه در محصولات بازار خواهیم بود. این تراشه، قابلیت‌های فراوان و کاربردی زیادی برای سیستم‌عامل ارائه خواهد کرد و باید منتظر بمانیم و ببینیم که کارخانه‌های سازنده محصولات الکتریکی با این پدیده چه می کنند.

منبع : آی‌تی‌ایران

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

  1. در همایش فرصت‌های ایران در عصر دیجیتال مطرح شد: امیدی برای به‌وجودآمدن حکمرانی داده در کشور وجود ندارد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا