تکنولوژی

بلوتوث و جلوگيری از سرقت

همکاران سيستم – يک کارشناس امنيتي در همايش Last HOPE در روز جمعه هشدار داد، استفاده از لپ‌تاپ، تلفن‌همراه، کارت‌هاي اعتباري و حتي گذرنامه‌ها مي‌تواند کاربران را در معرض سرقت اطلاعات يا ديگر جرايم قرار دهد.
يکي از هکرهاي مشهور دنيا که خد را با نام مستعار RenderMan معرفي مي‌کند، در اين همايش گزارشي با عنوان “چگونه شما را کنترل مي‌کنم؟ بگذاريد راه‌هاي مختلف آن را به شما نشان دهم” منتشر کرده است. او در اين همايش اعلام کرد که چگونه کاربران بدون آنکه مطلع شوند، در معرض خطرات مختلف قرار مي‌گيرند.
به گفته RenderMan، مردم تاکنون نسبت به شبکه‌هاي بي‌سيم Wi-Fi، به‌خصوص در مكان‌هاي عمومي که احتمال خطر در آن‌ها بيشتر است بسيار مراقب بودند تا از اين طريق هک نشوند. اما در اين روش، ارسال صفحات اينترنتي جعلي و ديگر اطلاعات مي‌تواند کاربران را در معرض سرقت اطلاعات قرار دهد و کنترل کامپيوتر آن‌ها را به طور کامل به هکرها بسپارد.
همچنين، مسافران هوايي که به درخواست مهماندار هواپيما مبني بر خاموش کردن سيستم Wi-Fi دستگاه ديجيتالي خود توجه نمي‌کنند و يا نحوه خاموش کردن اين سيستم را بلد نيستند، مي‌توانند در معرض اين خطرات قرار گيرند.
به گفته اين هکر، کاربران براي امنيت بيشتر در مقابل هکرها، بايد پس از اتمام کار با فناوري بي‌سيم Wi Fi، آن را خاموش کنند و از VPN و نرم‌افزارهاي فايروال‌ استفاده کنند.
اين هکر معتقد است که به علت وجود حفره‌هاي امنيتي و عدم توانايي در تغيير کدهاي PIN، گيرنده‌هاي بلوتوث نيز مي‌توانند کاربران را در معرض خطر قرار دهند. بايد توجه داشت که سوءاستاده از اين آسيب‌پذيري‌ها مي‌تواند سرقت اطلاعات کاربران از تلفن‌هاي همراه را به دنبال داشته باشد و بدون آنکه کاربر متوجه شود، با خط وي تماس حاصل شود، به صحبت‌هاي تلفني او گوش داده شود، در مکالمات تلفني اختلال ايجاد شود و …
او به همه کاربران پيشنهاد کرد که براي جلوگيري از اين اتفاقات، رمز عبور خود را که از ابتدا براي آن‌ها در نظر گرفته شده تغيير دهند، بلوتوث را روي گوشي تلفن‌همراه خود خاموش کنند، بلندگو و ميكروفن بي‌يسم خود را، زماني که به آن نياز ندارند، خاموش کنند و در مدتي که با ديگر دستگاه‌ها از طريق فناوري بلوتوث ارتباط برقرار مي‌کنند، دسترسي به اطلاعات را محدود کنند.
اين هکر در ادامه خاطرنشان کرده است که در حال حاضر بسيار از کاربران هنوز به درستي نمي‌دانند که نسل جديد گذرنامه‌ها به فناوري RFID مجهز شده‌اند و اطلاعات شخصي مسافران روي آن‌ها ذخيره شده است. بايد توجه داشت که فناوري RFID نيز مي‌تواند کاربران را در معرض سرقت اطلاعات قرار دهد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا